Criticism

Blogtól kért kritika 
http://blogkritikaknemcsakfanfaction.blogspot.hu
Megjelenés: Nekem nagyon tetszik! Látszik,hogy nagyon jól szerkeszted a képeket,és a háttér is nagyon jó és passzol! Kreatív,stílusos. Szeretem azokat a blogokat ahol az egér is meg van animálva.
Történet: Nagyon jó! Ötletes,jól írsz! Vannak helyesírási hibák,de bárkivel előfordulhat,de azért figyelj oda. Még csak a 4. résznél tartok,de tuti elolvasom az egészet. Nagyon tetszik,semmi rosszat nem tudok mondani.
Ui: Nagyon tetszenek a zenék amiket beraktál. A Paradise a legeslegkedvencebb nem 1D számom,szóval szercsii van! ♥ :)

Értékelés: 10/10


Egy kedves olvasóm küldte nekem ♥

"A blogod nagyon aprólékos és romantikus, főleg h 1D fan vagyok és Harry a kedvencem és jajj..,nagyon szeretem az olyan blogereket akik kifejtik hogy a szereplők hogy ereznek egymás iránt! Kifejtik és hasonlatot tesznek bele! Te nagyon így csinálod és ezek a blogok nyerik el a tetszésemet, es a történetben mindig van hullámod ha jó történik abba is van rossz, a történetbe, a karakterekhez illő viselkedést választottal ez nagyon tetszik! Külseje egy igazi blog hatása nekem nagyon bejön!! A rossz egy apró hiba ami igazából csak ismétlés hogy nem becézgeted a szereplőket! Majdnem mindig a nevet írod írhatnád pl. szerelmem szívem a srác ..érted! De ez sem egy olyan gond amit nem tudsz megoldani!! Nekem borzasztóan bejött a blogod ahogy így bele olvastam 9-10 fejezetet!! Egyszerűen remek!! Szóval ezek után folyamatosan olvasni fogom a blogod! Nagyon tetszik így tovább! Sok pipát kommentet és pozitív véleményt érdemelsz!!:))):3333"
Blogtól kért kritika

"Kinézet:

Nos, fejlécet már rendeltél, el is küldtem, erről nem írok A betűtípusokkal/színekkel/méretekkel nincs semmi bajom, ezek pont jók így. Viszont a hátteret lecserélném egy halványabb rózsaszínesebbre, mert ez az aró minta nagyon zavaros. A sablon illik a kinézethez úgy, hogy a kinézetről ennyit.
10/7 

Történet:
Be kell valljam, csak az első fejeztet olvastam el. Nem keltette fel a figyelmem. Összecsapott, gyors a cselekmény. A főszereplő Magyarországon él, és Angliába vágyik ki, ja azt nem említettem, hogy a lánynak angol neve van. Sablonos. Minden ötödik blog így kezdődik. Nagyija ajándékot ad neki, de a meglepetésnek csak az egyik részét, a lány viszont nem érti, hogy hogy-hogy csak az egyik része. Az a helyzet én sem étettem azt, hogy azon mit nem lehet érteni, hogy a meglepetés egyik része?!Gondlom van még egy, nem? Itt én a csajt elkezdtem egy kicsit furának titulálni. Mivel nem olvastam el a többi részt mint már mondtam, azért tippelnék a folytatásra. A nagyi kifizeti az angliai utat, a lány kiutazik, talál magának egy lakást, pincérnek áll, valami csoda folytán az 1D ott fog kajálni, ahol pincérkedik a lány. A főszereplő pedig véletlenül megbotlik, leborítja az egyik srácot, és pam, pam, pam.... SABLOOON! Sajnálom, de vagy egy tucat ilyen blogot olvastam...
10/3

Összesen:
20/10 
Sajnos a sztori pontjai lehúzták az összesítés... :/ "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése