2014. január 12.

II.25.- Mikor akartad elmondani?

*Anne*

Reggel a halvány napfényre keltem. Lassan nyitottam ki szemeimet, és találtam magam szemben egy alvó fiúval. Göndör haja kesze-kuszán állt, hosszú szempillái orcáján pihentek, telt ajkai pedig halvány rózsaszínben pompáztak. Egy kis puszit nyomtam a szájára, amitől kezei megfeszültek körülöttem.
-Kínzás.- morgott föl, én pedig elnevettem magam.
-Jó reggelt.- köszöntem neki, majd egy újabb kisebb csókot leheltem ajkaira. Egy kisebb pusziból, egy érzéki csók lett. Harry fölém kerekedett, majd kezei felfedező túrára indultak a testemen. Két kezemmel hajába túrtam, s a lehetetlennél is közelebb húztam magamhoz. A testem bizsergett érintései alatt, és tudtam hogy tisztában van mindennel. Hogy miként reagálok az érintésére, a csókjára, sőt még a szavaira is.
Fordítottam a helyzetünkön és lovagló ülésben foglaltam helyet a csípőjén. Elváltak ajkain, én pedig felegyenesedve egy olyan győztes mosollyal az arcomon néztem le rá.
-Elmegyek zuhanyozni.- lemásztam róla, majd egy pár ruhával becuccoltam a fürdőbe.
Lehámoztam magamról a pólót és a melegítő nadrágot majd beálltam a meleg víz alá. Nem tudom mióta álltam alatta, de egyszer csak nyílt az ajtó, én pedig reflex szerűen néztem ki a függöny mögül.
-A frászt hozod az emberre.- szúrtam le Harry-t aki csak nevetett, majd neki állt fogat mosni.- Nem akarsz esetleg kimenni?- érdeklődtem.
-Nem.- vállat rántva nyomta a fogkrémet a fogkefére majd elkezdte a megszokott folyamatot.
-Amúgy elhúzhatod a függönyt.- perverz mosoly jelent meg az arcán.- Előttem nem kell szégyenlősnek lenned.
-Harold.-morogtam fel, majd vissza húztam a függönyt.
-Csak egy kicsit, had lássam a csoda szép tested.- könyörgött a függöny túloldaláról.
-Hagyj békén!-nevettem el magam.- Rohadtul egy perverz ember vagy, már nem azért.
-Nem igaz.- háborodott fel, de utána el is nevette magát.- Nah jó, igazad van.
-Menj ki, Te.- nevettem.
-Nem.
-Harry.- nyomatékosítottam a szavaim, mire egy sóhajt hallottam.
-Tudod ha ilyen vagy lassan be kell látnom hogy kénytelen vagyok téged meg erőszakolni.- kikerekedett szemekkel hallgattam szavait.- Bár tudom hogy úgyse ellenkeznél.- hangosan felnevettem.
-Vigyáznék a helyedben.- hallottam ahogy az ajtó csukódik, ezáltal tudatosította bennem hogy elhagyta a helyiséget. A nevetést nem tudtam abba hagyni, Harry teljesen megőrült.


*Harry*

Remélem Anne tudja hogy csak vicceltem, bár ki tudja meddig bírom még így mellette. Nem akarok semmit se siettetni, hisz megígértem neki hogy lassan haladunk, de még is csak férfiből vagyok.
A telefonomat nyomkodtam az ágyon , mikor az ajtó kinyílt és kilépet rajta. Felöltözve, a haját törölte szárazra miközben lassan lépkedett felém. Egy felér póló takarta tökéletes kebleit, alul pedig egy farmer védte. Fehér zokniba lépkedett felém a törülközőt ledobta az ágyra félig nedves haját pedig egy kontyba fogta feje tetején. Ittam a látványt, és próbáltam uralkodni magamon. De mind hiába, mivel Ann hirtelen döntött hátra és ült rám.
-Meg erőszakolnál egy végtelen lányt.- meg fogta a csuklómat mind két kezemen és a fejem főlé tette, lefogta bár nem kellett erőlködnie, direkt hagytam magam.
-Úgy látom a végtelen lány felülkerekedett rajtam.- mosolyra húztam ajkaim.
-Bolond vagy... mondták már?-elnevette magát, majd leszállt rólam. Értetlenül és csalódottan figyeltem ahogy leveszi a szekrényajtóra akasztott farmerkabátját, s lazán belebújik. Felhúzta fehér Converse cipőjét. Majd elindult lefelé, én pedig hirtelen utána.
-Azt hittem játszunk még ilyet.- rántottam vissza a karjánál a lépcső tetején.
-Nagyon vicces.- közel hajoltam hozzá, de nem csókolt meg. Ajkaink súrolták egymást, s élesen szívtam be a levegőt.
-Tudod hogy egyszer kifogsz nyírni.-suttogtam ajkaiba, majd félre dobva minden szenvedést nyomtam rá ajkaim az övére. Engedélyt kérve, s kapva hívtam párbajra nyelvét, és sikeresen nyertesként távoztam. Felkaptam az ölembe amolyan menyasszonyi stílusban és levittem a konyhába ahol már vadul zajlott az élet. Anne végig nevetett és kapálózott csak hogy megnehezítse a dolgom. De édes nevetése engem is erre késztetett így megjelentünk a konyhába mint két vihogó idióta.
Niall és Abi együtt bohóckodtak a pultnál, ahol palacsintát próbált sütni szegény Dani. Zayn,Lou és Liam csak az asztalnál nevetett, míg Pezz és El a terítéket helyezte fel. Megjelenésünkre mindenki ránk kapta a tekintetét.
-Reggelt.- köszönt kedvesen Anne, majd leugrott a karjaimból.
-Szépség és a szörnyeteg megérkezett.- kuncogott Lou, mire mellé ülve bele boxoltam a vállába.
Lou vissza ütött, de csak röhögtünk. Nyakát körbe fogva rántottam magamhoz és elkezdtem a haját össze-vissza borzolni. Lou röhögött, ahogy én is. Csapkodott, kapálózót, majd hogy nem levert egy bögrét. Elengedtem és hagytam hogy levegőt kapjon a sok röhögéstől. Niall nevetése mindenkit megmosolyogtatott, rég láttuk őt ennyire felszabadultnak. Ahogy Abi-vel elszórakoztak a palacsintákkal... mint két gyerek. De hazudnék ha ezt mondanám, mivel Niall nekem mesélt Abi-ről... még amikor először felbukkant a képernyőn.
Niall azt mondta hogy Abi is ott volt az X-faktor válogatóba, és hogy nagyon jóba lettek. De Abi nem jutott tovább, ezért szakadt meg a kapcsolatuk. Furcsálltam ez a véletlen egybe esést, sőt azt a legjobban hogy nekem erről Anne egy szót se mondott.
-Milyen jól elvannak.- hajolt közel a fülemhez Ann és suttogni kezdett.
-Csodálkozol?- nevettem el magam. Anne furcsa tekintette engem is össze zavart. -Hát ismerik egymást már rég.
-Mivan?
-Te nem is tudod.- lepődtem meg én is.
-Abi.- állt fel Ann, próbáltam vissza rántani de már nem ment.
-Igen?- fordult felé mosolyogva a lány.
-Beszélhetnénk?- a nappali felé biccentett a barátnőm majd el is indult. Abi ijedten rám nézett, majd mindenkin végig vezette a tekintetét. Senki sem tudod semmi, még talán és sem. Gondoltam hogy ezzel elsz kapcsolatos, de miért kapta fel a vizet.

*Anne*

Leültem  a kanapéra majd vártam hogy Abi is helyet foglaljon. Velem szemben helyezkedett el, ijedt tekintettel meredt rám.
-Mikor akartad elmondani?- ugrottam egyből neki.
-Mire gondolsz?
-Niall és Te.- vázoltam a helyzetet.
-Nincs olyan hogy Niall és én.- rázta a fejét.
-Harry most mondta, hogy régóta ismeritek egymást.-felálltam és idegesen kezdtem el fel alá járkálni.- Miért hazudsz nekem? Pont nekem?- már a sírás határán voltam.
-Anne... -sóhajtott. -Rohadt régen volt, és nem vagyok rá büszke.- furcsán nézhettem rá, mivel arcát a kezébe temette, és tovább mesélt.
-4 kicseszett éve én is indultam az X-faktorba, mint táncos, de nem jutottam el a mentor házig... és amíg bent voltam meg ismerkedtem Niall-el. Ő tovább jutott én pedig készültem haza menni, mikor az egyik stúdiós vissza hívott. Megkértek legyek háttér táncos, nem fogadtam el.- ledöbbentem. Abi álma a tánc és elutasított egy ilyen lehetőséget?
-Miért?-ültem le mellé. Az idegességemnek már nyoma sem volt.
-Mert lefeküdtem vele, és mikor kiderült hogy tovább jut én pedig nem, közölte velem hogy nem akar már semmit mer' fél hogy eltávolodnánk egymástól.-gúnyosan nevetett fel.
-De tudja hogy táncos lehettél volna?-Abi megrázta a fejét.
-Azóta nem is beszéltünk, s amikor te közölted velem 1 éve hogy Harry-vel jöttél össze... utána hogy megkérte a kezed irigyeltelek, de aztán megtörtént a baleset és ne vedd sértésnek vagy bántásnak sőt igazából ki se kéne mondanom...-hadarta.- De én örültem.- sóhajtott fel.
-Mert így nem volt olyan dolog ami össze köt újra vele.- biccentett a konyha felé.-De még mindig érzek iránta valamit és ez gáz.- elsírta magát. Zokogott.
Köpni nyelni nem tudtam, képtelen voltam feldolgozni a részleteket. Lesokkoltan ültem a kanapén és a síró barátnőmet vigasztaltam. Kis idő elteltével megjelent a gyerek mosolyával az ajtóban barátnőm szőke szerelme. Értetlenül figyelt minket, mikor én biccentettem neki hogy jöjjön ide. Leguggolt Abival szemben és két kezét a kezébe fogta. Abi felkapta a tekintettét, én pedig jobbnak éreztem ha most nem zavarok.

----------------------------------------

Sziasztok!

Sajnálom hogy ilyen sokáig tarot meghoznom a részt, de egyszerűen nem jutottam gép közelbe. Itt a fél éve, és így kilencedikbe olyan szinte tiportam a jegyeimet a földbe hogy az nem kifejezés... főleg egy vendéglátói iskolába.
Másik blogomba is most tudtam csak írni, ami szintén szomorú. De megpróbálom össze szedni magam :)
Két szavazást is indítottam oldalt, és örülnék ha mindenki jelölne valamit :)

Imádok mindenkit... remélem tetszett a rész ♥
Txx

1 megjegyzés: