2013. november 27.

Rossz hír

Bonjour Mindenki!

Ezer de ezer egy okot tudnék most magamhoz vágni amiért egy idióta seggfej vagyok, de ezt megteszem minden nap és most szünetelek ...! - csak hogy poén is legyen azért írtam-.
Nem akartam ilyen döntést hozni, de sajnos ezt láttam a legjobbnak. Megértem ha ezután felém se fogtok nézni, sőt még az emlékeitekből is kitöröltök, de én tényleg most ezt láttam a legstabilabb dolognak. 
A lényeg ami lényeg hogy tényleg nagyon sok dolog van ami miatt ezt a döntést meg kellett hoznom - és az összes többit-. Legfőképpen a tanulás, de hát kinek nem ... nem sokan ismertek személyesen... talán egy két olvasó... nah aki ismer az tudja milyen vagyok - lusta-. Így a mozgás terén is ha mozogni kell akkor oké kezdjük el ... jah el kellene kezdeni ... öhm oké. Tesi órán aktívkodásból ötöst kapnék, de amúgy a-a.
Ezt apu és észre vette, és nem egyszer "vesztünk" össze miattam.
Szóval mondom tényleg elég sok dolgot tudnék magam ellen mondani, amin CSAK ÉN tudok változtatni.
Ezek mellett kezdem észre venni hogy egyre rosszabb és rosszabb részeket írok, így már nem is csodálkozom hogy nem kommenteltek.
A harmadik évad egy jó ötletnek tűnt, mint a New-York Love is... rosszul hittem. Ennyire még én sem vagyok jó, hogy egy dolgot megcsináljak legalább normálisan. Nem szeretnélek titeket a borzalmas írásaimmal untatni így ez lett.
NEM LESZ HARMADIK ÉVAD!
Sőt a blogot max. januárig beszeretném fejezni. Nyugalom lesz vége már csak a kedvtől fog függni hogy happy end vagy sem. A New-York Love-ot szintén befejezem...
Sajnálom,tényleg. Ez az én hibám, és nem szeretnék rosszat nektek. Nem vagyok megelégedve magammal ... 
A blogolást a Pincérkedés után nem tudom hogy fogom-e folytatni, remélem igen. Ha lesz egyszer egy új blog akkor csak is TI lesztek az elsők akik értesülni fognak róla. És remélem azt már rendesen megtudom csinálni.

Tényleg sajnálom, Txx.


3 megjegyzés:

  1. Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem kurvajól irsz :) :( mégeszszer!! Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

    VálaszTörlés
  2. Ooo...naaa en pedig mar annyira vartam h lesz valami masabb es nagyon kivancsi voltam h mi lett volna. Nagy elvezet volt es lett volna olvasni eloszor is mert nagyon szerettem ahogy bonyolodnak a dolgok es Anne elete se a legegyszerubb. Nagyon de tenyleg nagyon kivancsi lettem voln h mi lesz vele egyevvel kesobb h Harryvel osszejon vagy sem vagy egyaltalan Londonba marade es Niallel tartsake a kapcsolatot v meg tovabra us veluk tolti napjait. O na komolyan miert nem lesz harmadik?? :// de megertelek mert en is most kezdtem bele az irasba a eszemtol mert nem vagyok normalis pont nyolcadik osztalyba mikor a legtobbet kell tanulni. En is csk ritkan tudok vinni reszeket.
    Azert tenyleg nagyon elszomoritott az h nem lesz harmadik evad:(. Azert esetleg ha legy egy ici-pici idod es kedved is benezhetsz a blogomba. A tiedet nem tidja felulmulni hisz nem irok olyan jolde azert en is csk probalkozok hatha sikerul.
    nagyalmok.blgspot.ro

    VálaszTörlés