2013. december 26.

II.23.- Öten

Reggel arra keltem hogy majd nem leesek a kanapéról. Felriadva hirtelen ültem fel, és néztem körül.
-Jesszus Anne.- mormogtam magamba, s arcomat a kezembe temetem. Telefonomért nyúltam ami a földön hevert. Az órát tanulmányoztam rajta, s még magam se hittem el amit láttok.
-11:20?- elképedve néztem majd nagyot sóhajtva felkászálódtam a kanapéról. Kitöltöttem egy bögre teát, s egy kanalat egy doboz nutellával kitulajdonítottam magamnak. 
Vissza telepedtem a kanapéra, s a tv.-t bambultam. Rám telepedet a magány és az unalom. Pedig még csak tegnap mentek el. 
Szenvedtem össze -vissza, mire azon kaptam magam hogy valami csörög. Nem a telefon volt, s még nem is csak a csengő. Felszaladtam az emeletre ahol Harry laptopja villogott és csipogott. Felnyitottam, majd elém tárult a magyarázat. Harry Skype-on hívást indított felém. Mosoly húzódót az arcomra s gondolkodás nélkül nyomtam rá az "Elfogadás" gombra.
-Szia.- szólaltam egyből fel, mikor megláttam arcát a monitoron. Haja keszekuszán állt a feje tetején, szemei karikásak voltak, de a mosolya neki is megjelent amint meglátott. 
-Szia Szépség.- hangja halk volt és nyúzott, látszott rajta hogy fáradt. 
-Hogy vagy?- tudakoltam, de a válasz az arcára volt írva.
-Fáradtan, egy olyan 2 órája szálltunk le, és mindjárt szállunk fel egy másik gépre.- megdörzsölte szemeit, ami megmosolyogtatott. - Haza akarok menni hozzád, oda bújni és érezni ahogy hozzám bújsz.- búgta mély hangján, amitől engem kirázott a hideg. -Meg akarlak csókolni újra meg újra.
-Nem ellenkeznék.- válaszoltam kacéran, mosolya csak még nagyobb lett. 
-Vigyázz mert szavadon foglak.- elnevettem magam. 
-Állok elébe Styles.- egy puszit küldtem neki. 
Még talán egy 20 percet tudtunk beszélni, majd bejöttek a képbe a többiek is. Mikor Josh is beköszönt, vörös arccal kértem elnézést a múltkori eset miatt, amin ő nagyot nevetett. 
-Semmi gond kis csaj.- kacsintott. 
-Nah jó elég volt! Szevasztok. - Harry maga felé fordította a laptopot, és nevetve lökdöste arrébb a többieket akik még benne akartak lenni a képbe. 
Elköszönt, majd megígérte hogy ha megérkeztek Ausztráliába hív. Lenyomta a hívást, majd megnéztem az értesítéseket. Észre vettem hogy barátnőm Abigel igen sokszor keresett, így vissza hívtam. Szerencsémre fen volt így egy kis idő után fel is vette.
-Szia.- köszöntem.
-Nah, hát te is rám találtál.- válaszolta cinikusan. 
-Sajnálom.- szabadkoztam.-Kicsit zűrös az életem.
-Tudod hogy nem tudok rád haragudni.- mosolygott kedvesen.- Amúgy is most nem tudnék mérges lenni.
-Nah mi történt?- szóltam közbe hirtelen.
-Hát hol is kezdjem.- húzta az agyam. - Lady Gaga koncertre van két szabad jegyem az első 10 sorba.- elnevettem magam ahogy magyarázott össze vissza lengetve a jegyeket a kamerába.- És a koncert Londonban lesz.- elkiabáltam magam, amin ő nagyot nevetett.
-Szóval jössz hozzám.- őrületesen örültem,főleg mert nagyon rég láttuk egymást.
-Egy baj van.- lelkesedésem letört ahogy kimondta.- Az egy dolog hogy van jegyem, meg ma estére egy repülő jegyem... de szállásom az nuku.- magyarázta, bennem egyből felment az adrenalin, s gondolkodás nélkül vágtam közbe.
-Gyere ide.
-Biztos.- kérdezett vissza.
-Persze.
-Öhm rendben köszönöm.
-Semmiség.- most úgy megölelném, ha itt lenne. De ezzel várnom kell egy pár órát. 
-Akkor megyek is készülődni és örök hálám.- integetett a kamerába majd elköszönt és kinyomta. Én mint egy kislány kezdtem el táncolni örömömben, és eszembe jutott hogy ha már ide jön, 1. szólnom kéne Harrynek, 2. össze kellene pakolnom. 
Azonnal nyúltam a telefonomhoz majd egy sms-t küldtem a göndörkének hogy lenne egy vendégem. Tudom hogy csak akkor kapja meg ha leszáll, de most ez se rombolhatja le a jó kedvem, és biztos vagyok abban hogy nem ellenkezne. 

***

Össze pakoltam, és bevásároltam. Teljesen fel voltam pörögve, s mikor megszólalt az ajtó csengője mint a szélvész rohantam hogy kinyissam. De Abi helyett más állt az ajtóba.
-Csajok?- lepődtem meg, mire a 3 lány mosolyogva üdvözölt. 
-Meglepetés.- integetett Pezz.
-Öhh, gyertek be.- nagy táskákkal jöttek be, mire én azt se tudtam hogy most mi , merre a helyzet.
-Hogy hogy itt vagytok?- érdeklődtem burkoltan.
-Reméljük nem baj.- lépett mellém Dani. 
-Nem, csak nem szóltatok.- magyaráztam.
-Ugye egy hónap múlva Karácsony, és gondoltuk itt lehetnénk együtt. A fiúk is elvileg 24-én már itthon vannak, és akkor együtt tölthetnénk az ünnepeket. De mivel tudtuk hogy egyedül leszel így gondoltuk előbb jövünk.- mosolygott El.
-Ez kedves tőletek, és jó ötlet meg minden, de igazából még pár óra és itt lesz a barátnőm.
-Ohh.- szomorodott el Pezz. 
-De maradjatok, így nagyobb lesz a buli. 5 csaj egy helyen.- buzdítottam a lányokat mire mindenki tapsolni és ujjongatni kezdett. 

A lányokkal kipakoltunk majd leültünk a nappaliba beszélgetni. Mint ahogy mondtam pár óra múlva ismét csöngettek és nem más állt az ajtóba mint Abi. 
-Sziasztok.-köszönt félénken mikor belökdöstem a nappaliba ahol a többiek ültek. 
-Nos a helyzet.- csaptam össze a tenyerem.- Öten boldogítjuk egymást, s remélem nem baj.- néztem körbe mire mindenki megrázta a fejét. - A szoba megosztás szerintem egyértelmű, Dani Liam, Pezz Zayn, El Louis, Abi te pedig kapod Niall szobáját.- a lányok egy emberként sikítottak fel, mire szegény Abi azt se tudta hogy most ennek örüljön vagy inkább kiszaladjon a világból.
-Niall Horan szobájában... - kezdte el, s mintha magába beszélne bambult el. 
-Baj?- kezemet a vállára tettem. -Aludhatsz velem Harry szobájába.- mosolyogtam. 
-Nem, nem, jó ez.- körbe vezettük a lakásba majd együtt ültünk le. A lányok faggatni kezdték amin én jót nevettem. Kiposztoltunk pár képet twitterre és intagrammra, majd együtt nevettünk az idiótábbnál idiótább fejeken amiket csak vágni tudtunk.

***

Este megegyeztünk hogy bemegyünk a városba mivel már ilyenkor elszoktak kezdődni a vásárok. A fényekkel kivilágított sétányoknál pedig szebb nincs. Míg mi bent beszélgettünk délután, senkinek fel sem tűnt hogy leesett az első hó. Így este mikor mindenki öltözködött gondosan oda figyeltünk hogy ha lehet ne fagyjunk meg. 
Lezuhanyoztam, majd felöltöztem és egy natúr sminket produkáltam az arcomra. Gondoltuk sétálva megyünk, így csapatosan indultunk neki a városnak. 
Nem csak mi akartunk így szórakozni így egy pár emberrel csak hogy nem össze ütköztünk a sétányokon. Voltak egy páran de ezt nem bántuk. A sötétben csak kevesen figyelték ki Pezz-t aminek mindenki örült. Vettünk forrócsokit és kürtőskalácsot. Jól szórakoztunk, s a rossz kedvemnek vagy a magánynak ami mindig karon ölel most nyoma sem volt. Már csak a fiúk hiányoztak, de tudtam hogy ők is jól szórakoznak, s reméltem hogy épségesen átestek a repülésen. Vártam hogy hívjon vagy üzenjen de semmi, gondoltam mér repülnek vagy nagyon fáradt és alszik. Így nem is nagyon törődtem vele, csak hagytam lógni  a levegőben.

--------------------------------

Sziasztok!
Talán kijelenthetem hogy ennél rosszabb részt még nem írtam, de remélem hogy nektek azért olvasható. 
Remélem minél hamarabb hozhatom a kövit, ami már tényleg a Karácsonyról fog szólni. Még mindig várom az ötleteket hogy mi lesz Anne meglepetése :)

Txx 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett :DD Siess a kövivel! Én tudom vagy is sejtem hogy mi lesz a meglepi xd :'D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! Már várom a következő részt! :D Siess vele!:))

    VálaszTörlés