2013. november 23.

II.18 - Első lépés pipa, második akadály


Csönd lepte el a szobát, ahogy Harry abba hagyta a beszédet. A szemeimet az első mondat után ellepték a könnyek, amit Harry nem hagyott... miden áron beakarta fejezni, csak én erősködtem.
-Most már elég.- állt fől és kiviharzott a konyhába.
-Harry állj meg!- kiáltottam utána, megtorpant majd idegesen fordult vissza felém.
-Mit akarsz még Ann, nem fogom végig nézni ahogy sírsz. Érted?- szinte már ordított, amitől még jobban sírni kezdtem.
-Csak mond el ... mi történt utána.- halkan beszéltem, hátha ezzel elérem hogy ő se ordibáljon.
-Megkértem a kezed, igent mondtál, majd minden elromlott.- nem tudott lenyugodni kiabálva hadarta el a szavakat, én pedig köpni nyelni nem tudtam.
-És miért hagytad ennyiben a dolgot? Miért nem kerestél?- zöld íriszeibe vezettem a tekintettem, hátha letudok valamit olvasni róla ... de semmi. Harry egy nagy sóhaj után ott hagyott az előszoba kellős közepén. Lépteit hallottam ahogy felmegy az emeletre majd magára vágja az ajtót. A falnak dőlve csúsztam le a földre, lábaimat magam elé húztam majd átkaroltam őket. Fejemet irtó nehéznek éreztem és sajgott össze-vissza, így ráhajtottam a térdeimre és még jobban utat engedtem a könnyeimnek.


***Harry***

A fiúk kifognak nyírni ha megtudják hogy mindent elmondtam neki, és most még jobban össze törtem. Segítenem kell neki, újra felállni és elkezdeni az életet mert nem fogom tudni végig nézni ahogy a porba hullik és ott marad. Csörömpölést hallottam majd kiabálásokat, mint a villám úgy szaladtam le a lépcsőn. Anne a konyhában állt a csuklóját szorongatva a lábai előtt pedig egy össze tört bögre. Kisírt szemeivel rám nézett, én pedig ijedten siettem elé.
-Sajnálom.- zokogott.
-Anne, ne csináld... nem baj.- elvezettem a szilánkoktól, a konyha másik végébe.
-Csak teát akartam neked csinálni.- suttogott, és mintha világi tragédia lenne egy össze tört bögre lesütötte a tekintetét. - Sajnálom, kifizetem.- szemeimbe nézett.
-Kit érdekel az a rohadt bögre, istenem.- szorosan magamhoz öleltem, és a világ összes pénzéért se engedtem volna el. Karjaim között szipogott, majd amikor már vissza állt a rendes légzése kibújt a karjaim közül.
- Gyere mutasd.- próbáltam kihámozni a szorításából a csuklóját, amit nem nagyon hagyott. -An.- szóltam rá, mire hatalmas kezembe helyezte parányi csuklóját.
- Mint egy kisgyerek.- halvány mosoly hagyta el arcom, amitől Ann is mosolyogni kezdett.
Egy kisebb vágás volt a kezén, amit gyorsan bekötöttem és mintha misem történt volna minden mehetett a régi kerék vágásban.
-Akkor gyere csinálunk egy teát, és reggelizned sem ártana. - vissza tettem a fiókba a fáslit és a hűtőhöz léptem.
- Nem vagyok éhes... de a teát elfogadom.- felült a pultra pont mellém, fel kellett hogy nézzek hisz így egy kicsit magasabb volt nálam.
-Harry.- halk hangja csengett a fülemben. Rápillantottam és érdeklődve vártam mit szeretne.
-Nem kezdhetnénk előröl?- meglepett a kérdés, igazából nem is értettem.
-Micsodát?- kisebb gondolkozás után kérdeztem vissza, és vissza helyeztem a teás kancsót a helyére.
-Ezt az egészet. Felejtsük el a múltat és kezdjük a jelennel.- halkan beszélt és remegett, mintha félne a választól. Elé léptem majd befurakodtam a lábai közé, értetlenkedve pislogott rám. Nem akartam kimondani, nem akartam beleegyezni, de tudtam hogy neki így lesz jobb.
-Kezdjük.- mosolyt csaltam arcomra, de a szívem ketté hasadt. Kezdjük a nulláról mint régen.
Szorosan magához vont, amit élveztem, de tudtam hogy a kettőnk érzései mások . Ő szeret, míg én szerelmes vagyok belé. Én folytatni akarom és nem előröl kezdeni.

***

A kanapén ültünk és a teát szürcsöltük, Family Guy ment a tv-ben amit An érdeklődve figyelt. Megmosolyogtatott a tudat hogy végre nem menekülünk, vagyis én igen a médiától de ez már mellékes nem kell tudni. Anne mosolygott a rajzfilmen mint egy kislány, s már vagy a harmadik bögre teát iszogatta. Csodálásomat a csengőn való fekvés és az ajtó verdesése zavarta meg. Anne össze rezzent, én pedig próbáltam a félelmem nem mutatni. Nem tudtam ki lehet az, ha fotósok akkor nagyon megszívtuk.
Lassan nyomtam le  a kilincsem majd kitártam az ajtót. Szó szerint berontottak és idegesen ugrottak nekem.
-Hol van Ann?- kezdett el a szőke.
-Miért?-sóhajtottam mire még idegsebek lettek. 7 vörös fejű ember áll az ajtómba, és az életemet keresik, mintha dejavu' érzésem lenne.
-Harry ne szórakozz bassza meg', egy seggfej vagy és csak kihasználod...-Niall nem tudta befejezni a mondatott mivel idegesen nyomtam a falnak.
-Mi az hogy csak kihasználom.- karom megfeszült ahogy Niall tartottam, az arca fehérebb volt mind eddig.
-Harry.- kiabálta el magát egy ismerős hang, szívem szúrt a kétségbe esés és hirtelen léptem el a fiútól.
-Teljesen normális vagy?- lépett kettőnk közé, mire értetlenül próbáltam össze dadogni valamit. - Miért hittem hogy minden jobb lesz...- mormogta az orra alatt közben pedig kapkodva húzta fel a torna cipőjét. Lehámozta magáról a pulcsimat amit neki adtam és a kezembe vágta.-Sose fogsz megváltozni.-vágta az arcomba, mire köpni nyelni nem tudtam. Amilyen hirtelen jöttek Louis-ék a lányokkal olyan hirtelen távoztak is, s magukkal vitték az egyetlen dolgot ami számít. Pedig olyan jól alakult minden, ha nem jönnek ide talán még most is ott ülnénk és nevetnénk. De muszáj volt minden tönkre tenni. Ledobtam a kanapéra a pulcsit és lustán huppantam én is mellé.


***Anne***

-Sajnálom.-öleltem meg Niall a kocsiba, aki csak egy puszit nyomott az arcomra.
-Semmi, nem a te hibád.- mosolyogva dőlt hátra.
-És honnan tudtátok hogy itt vagyok?- kérdeztem érdeklődve hisz még magam se tudtam hogy valójában mi a francért vagyok én itt.
-Josh.- sóhajtott Pezz, mire én mosolyogtam.
-Szólt Harrynek.- folytatta Zayn.
-De mi volt most?- szólt közbe El, mire én értetlenül néztem rá.
-Hát, miről beszéltetek? Teljesen nyugi volt mikor oda értünk...- erőt vettem magamon majd kinyögtem.
-Arra jutottunk hogy előröl kezdjük, teljesen.- a kocsi hirtelen lefékezett és Liam idegesen fordult hátra. Körbe néztem a többieken és a meglepettség érezhető volt a hideg őszi levegőben.

------------------------------

Sziasztok!
Tudom rég volt rész, de vártam a vissza jelzéseket amik nem igen akartak jönni, és ez elszomorít... nem is vagyok így már biztos abban hogy szükség van - e harmadik évadra. Készüljetek fel... nem 100 hogy lesz.
Előre is köszönöm - ha lesznek- a kommenteket!♥

Txx

5 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon nagyon jó :D de muszály a legizgalmasabb résznél abba hagyni??? :D

    VálaszTörlés
  2. Muszáj folytatnod léccives!:)))

    VálaszTörlés
  3. Jujj de jó lett! :DD Kövit gyorsan! :))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nagyon jo lett*.* kerlek siess a kovivel es ne mereszeld azt terveznii h nem keszitesz harmadik evadot, hallod??-.^:))

    VálaszTörlés