2013. augusztus 26.

Szünetelünk!

Sziasztok! Mint láthatjátok nem egy új résszel érkeztem! Amiért írok az az hogy a BLOG egy kis ideig SZÜNETELNI fog. Karbantartási okok miatt... és az itthoni okok miatt.

Frissülni fog a blog, a kinézet és minden :D

Addig is egy kis előzetes hogy ne haragudjatok annyira :) És ha vissza tértem akkor egy dupla résszel jövök :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anne és a többiek nagyban készülődnek az esküvőre ( Kells+Tom). Ashtonról és Harryről nincs hír, Ann emészti magát a dolgok miatt, és egyre jobban hiányzik neki az egyik fiú. Érzi a szívében a bizsergést és a gyomrában a pillangókat. De vajon melyik fiú tudta ezt elérni nála?! Niall, Liam, Louis és Zayn próbálják kihúzni a lányt a 4 fal fogsága közül, nem sok sikerrel. Míg egy kép hirtelen megváltoztat mindent, az ismeretség és a kapcsolatok össze fonják a szálakat és egy új barátság formájában hála Niallnek Anne repdes az örömtől.

Ann éjszakánként sírva ébred fel, senki sem tudja mi a baja, még ő magam sem, néha. Egy idő után segítséget kér és beköltözik a fiúk házába, de mi lesz azzal a bizonyos taggal? Elnyeli a föld? Kétlem.
Az esküvőt halasztani kell +2 hét erejéig, így Anne próbálja elütni az időt, amiben 8 fiú van a segítségére. 

Egy házibuli megváltoztat mindent, és egy közös este ami örök emlék mind kettőjüknek. A gyűrű a feledés homályába vész vagy megmarad? Sok érzés, csalódás és csók csattan el. De nem tök mindegy hogy kitől és kinek.



A kimaradás miatt, megértésetek köszönöm ♥

2 megjegyzés:

  1. Szaffi szaffi szaffi! Szerintem mindenki meg érti. Mindig kell egy kis idő hogy sikerüljön valami. Valamit valamiért. Ha szeretik a blogodat akkor tudnak várni. Ahogy én is. :) remélem az otthoni okok nem rosszak. És ha talán az akkor remélem hogy rendbe fog jönni. És örülök a 'karbantartás' miatt. Hogy egy kicsit fel dobod, mert ha van egy kis szín képek meg ilyesmi akkor sokkal több örömmel lehet olvasni vakamit. Én meg értem.
    Puszik Dodge :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm :)) Hát mind a 41 bejegyzést át kell lapoznom és megcsinálnom a képek beillesztését, a múltkori zűr zavar miatt ... :D
      remélem sikerülni fog :D

      Törlés