2013. augusztus 18.

II. 4.- Négy fiú a szívemben, egy pedig az emlékeimben.

Helloo mindenki ♥ Itt az új rész :) Nem lett egy "extra hosszú hű de nagy szám" (!) de nekem tetszik, és remélem nektek is ♥ :) *Szaffivoltam* xPuszix
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Körbe pillantottam, de sehol senki, majd a színpad felé néztem.
-Atya Úr Isten!-mondtam, majd kezemet a szám elé kaptam.
-Köszönjük a meghívást!-fejezte be a mondatott a srác. Az a srác!
Nem tudtam kibírni, ki kellett mennem. Kivágtatva a teremből, London hűvös utcái felé vettem az irányt. Kilépve a hideg végig futott rajtam, amitől akaratlanul is lúdbőrös lettem.
-Nem hiszem el!- szóltam majd már a maradék erő is kiszállva belőlem, a falnak dőlve majd a földre kuporodva sírva fakadtam.
-Annee!-rohant ki a fiú a hotelből és szemei csak úgy pásztázták a sötét teret. Nem szóltam semmit, de a lélegzet vételem és a zihálásom együtt véve a szipogással elég hallható volt, így a fiú oda rohanva hozzám elém térdelt.
-Szia!-mondta kedvesen, és a térdemre támaszkodott.
-Louis!-nyögtem ki majd a nyakába dőltem. Arcomat a nyakába fúrtam, és egy mély levegőt vettem. Az illata ugyan olyan volt mint régen, semmit nem változott.
-Hiányoztál!-szóltam ismét, majd elváltunk egymástól.
-Te is!-és láttam ahogy a szemei csillognak, a könnyektől küzdött ő is, de tudta magát tartani. Nem úgy mint én.
-Gyere, a többiek is várnak!-húzott fel a földről. 
Többiek. Akikre alig emlékszem. Belépve egy kis szobába megpillantottam őket, Liam ahogy idegesen a falnak dőlve dobol a lábával, Zayn aki sóhajtozva ül a kanapén, és Niall aki fel-alá járkált.
Mikor beléptünk minden szem ránk szegeződött, majd egyszerre léptek elém.
-Anne?-kérdezte Zayn, mire én elmosolyodtam. Ők furcsállva méregették a reakcióm, de megnyugodtak mikor beleugrottam a nyakukba.
Úgy szorítottam őket, mintha az életem múlna rajta, és ők ezt ugyan úgy tették.

Egész este a fiúkkal voltam, minden percben kirázott a hideg, ahogy megszólaltak. Annyi idő telt el, és senki sem mesélt róluk. Senki.

Újra hallani a hangjukat, újra látni a mosolyukat nem ér fel semmilyen más pillanattal. Mind végig csak figyeltem ahogy mesélnek, Niall és Lou között ültem a kanapén. Niall átkarolta a vállam és úgy ölelt meg. Nagyon hiányzott, még akkor is ha nem emlékeztem rá. És a legrosszabb az egészben hogy lehet soha nem találkozok velük, és örökre a feledés homályába vésznek.


Reggel arra ébredtem hogy a nagyi sertepertél a konyhába. Mint aki friss és fiatal csak úgy tett és vett.
-Jó reggelt csillagom!-köszönt mikor kikászálódtam az ágyból.
-Neked is.-válaszoltam majd leültem a pulthoz, a nagyi pedig egy tejeskávét tolt elém.-Mindig tudod mi kell nekem.-mosolyogtam.
-Miért jöttél haza tegnap olyan fáradtan és nyúzottan, azt hittem valami baj volt!-kérdezte majd felém fordult.
-Öhh, tegnap ...!-kezdtem el.
-Hát igen, olyan 9 óra körül... úgy rontottál be az ajtón mint akit kergetnek, majd egy mozdulattal bedőltél az ágyba és irtózatos sírásba kezdtél. Motyogtál valami olyasmit hogy az a szemét Harry vagy ki, és hogy nem szabad szerelmesnek lenned...! Majd egy kis idő után elaludtál.-magyarázott a nagyi.
-És mivan a tegnap esti rendezvénnyel a bálteremben?-kérdeztem furcsállva.
-Milyen rendezvény?-szólt vissza a nagyi, majd ő is furcsán nézett.
-Öhhh, semmi!-vágtam rá majd befejeztem a tejeskávé elfogyasztását és elfoglaltam a fürdőt.
-Akkor csak álom volt az egész?-tettem föl magamnak a kérdést, miközben a csapnak támaszkodva próbáltam nem elájulni.
Nem lehet hogy csak álmodtam, és honnan jutottak ők az eszembe és miért pont ők. Nem tudtam rá jönni a megfejtésre így a készülődés után elfoglaltam az egyik helyet a kanapén és magam mellé rendeltem a nagyit.
-Kérdezhetek valamit?-fordultam felé mikor leült mellém.
-Persze!-mosolygott és belekortyolt a teájába.
-Ki azok a Niall, Louis,Liam és Zayn? Honnan ismerem őket.. és mi közük van az életemhez?-kérdeztem félve, mivel reméltem hogy a válasz egyszerű és lényegre törő. De a nagyi nem válaszolt semmit, csak megköszörülte a torkát majd a telefonért nyúlt.
-Háló?-szólt bele majd elmosolyodott.-Nem tudom hogy csinálta, de gyertek kérlek titeket!-szólt majd letetet a kagylót.
-Nagyi? Mi volt ez és kivel beszéltél?-kérdeztem most már semmit sem értve.
-Várj egy kicsit! Türelem rózsát terem!-szólt majd felállt és a konyha felé vette az irányt.
-Nagyi!-mondtam nagyot sóhajtva.
-Bízz bennem!-felelt.
Nem szóltam semmit csak az arcomat a tenyerembe temetve próbáltam emlékezni valamire, próbáltam valamit kihozni a múltból ... és vissza hozni a jelenbe. De nem sikerült, elvesztem. Elnyelt a sötétség, megriadtam a változásoktól és féltem hogy mit hozz a jövő. Féltem hogy valami olyan jön ami fájni fog és olyan törést fog okozni ami örökre megváltoztatja az életem. Lehet hogy ez a balesett pont az volt, de nem voltam benne biztos hogy nem jön egy még nagyobb baj. Mély lelkizésemet egy hangos csilingelés zavart meg. A szoba csengője, valaki a túl oldalán áll és vár hogy oda lépve kinyissam az ajtót. Feltápászkodtam a helyemről majd lassan lenyomtam a kilincset. 4 fiú állt az ajtó előtt, mikor végig néztem rajtuk felcsillant a szemük.
-Mond hogy nem csak álom ez az egész!-nyögtem ki majd próbáltam magam tartani, de éreztem ahogy szép lassan megadják a magukat a lábaim.
-Nem álmodsz! Itt vagyunk.-mosolygott a szőkeség és oda lépve hozzám szorosan megölelt. Majd Lou, Liam és végül Zayn is követték.
A nagyi csak a hátunk mögött mosolygott, és élvezte a pillanatot.
A testemet át járta egyfajta melegség a szívem pedig gyorsabb ütemre váltott. Ott álltunk az ajtóban vagy 5 percig és csak öleltük egymást. 
Mikor szét széledtünk a fiúk bejöttek, levágódtak a kanapéra majd rám várva beszélgetni kezdtek. Mikor oda ültem én is hozzájuk abba hagyták a magyarázást és rám figyelve vártak. Egy hatalmas regélésbe kezdtünk és elmesélve mindent jöttek vissza az emlékek. Egyesével kis hiány társaságában szinte már minden dolog világos volt, mindenre tudtam mit mondani a saját fejemből és mindent elmondtam amire én emlékeztem.
Éreztem hogy még nem kerek a dolog így kérdezősködni kezdtem. Mindenre boldogan válaszoltak kivéve két dologra.
1.Mit csináltam én Londonban mikor ők 4-en énekelgettek, szóval mit dolgoztam?
2. Nem volt semmilyen kapcsolatom?
Egy ideig faggattam őket, majd bele törődve abba hogy ezekre nincs válasz tovább léptem. Egy könnycsepp gördült végig az arcomon mikor a nagyi arról mesélt hogy a fiúk már fél éve várják ezt a telefont hívást, amit 2 órája tett meg és hogy mindennél jobban vártak rám. 

A srácok egészen estig nálunk voltak, majd mikor már kezdtek fáradni megbeszélve egy újabb találkozót elmentek. Vacsora után, én csak hálásan a nagyi nyakába borultam és mérhetetlen "köszönöm"-ökel halmoztam el. Ő csak bólogatott és  szorosan tartott.
Izgatottan estem be az ágyba, elmélkedtem az estén meg a fiún a partól, majd egy fél óra múlva elnyomott az álom. 

 *Álom*


Egy színpad közepén állok, egy fiú térdel előttem és az egyik kezében egy dobozka van a másikban pedig egy mikrofon-ebbe beszél-.
-Anne Clever ... hozzám jössz feleségül?-kérdezi majd az ujjamra húzza a csillogó ékszert. 
-Igen!-válaszoltam szeppenve és bólintottam. Ő felpattan majd felkapva megpörgetett a levegőben. Ajkainkat egymásnak tapasztotta és romantikus csókolózásba keveredtünk.
A közönség felsíkított és hatalmas ujjongásba kezdet. A fények kigyúltak, és a többiek hátul, zenélni kezdtek.  

8 megjegyzés:

  1. Aztaaa ez a lány most most komplett idióta. Jó nem de de nem emlékszik rájuk miazhogy négyen énekelnek? Nem öten vannak? Mindegy. Nagyot dobnant a szívem mikor Louis utána ment. Áhh xDD na de jó lett és még egyszer utoljára és egymilioszor BLODOG SZÚLINAPOT! :D majd hozz kövit. És remélem jól telt a napod. Puszi Dodi ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök hogy tetszik :)) Négyen énekelnek, 1 pedig megkéri a kezét ;)) .DD és köszönöm :))

      Törlés
    2. Azt írtam szúli:( véletlen volt. Azt értem hogy meg kéri a kezét de de az a mondat hogy mit énekelgettek ezek négyen amig én kómába voltam (nem emlékszem már hogy van és tudom hogy vissza olvashatnám de nem teszem mert mindjárt el alszok) na de amikor Louis meg a többie jelentek és utána futott nagyot dobbant a szívem. ♥ nem értem azt a cuccot de ez nem lényeges. Szívesen és még egyszer utoljára és egymiliszor Bloldogat Bm;) de ugye majd te is fel köszöntesz 27.-én?

      Törlés
  2. húha! :D már nagyon vártam ezt a részt! és várom a kövit is! remélem Harry is eszébe jut majd és minden jóra fordul! gyorsan kövit!:D

    VálaszTörlés
  3. am a zenét hogy lehet berakni blogokra? :D

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, hogy csinálod, de már vagy tízszer megöltél. Te jó ég! Én meghalok. Megint. Kibaszott (bocsi) jó rész lett! Imádom, meg minden, de mostmár elég lesz... NEM KELL TÖBBSZÖR MEGÖLNI! Feljelentelek. :))) (gondolom lassan megszoktad, hogy a gyönyörű kommentjeim 90%-át nem kell komolyan venni). Gyorsan kövit. :* *. *

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett!! Várom a kövit!! :* *.* :)

    VálaszTörlés
  6. *o* Nagyon jó!:D várom a kövit ugyh siess :D :*

    VálaszTörlés