2013. augusztus 5.

Part 29.- Mi történik velem?

Sziasztok :) Hát itt az utolsó előtti rész :) Meg próbáltam nem mindent meg írni benne, hogy maradjon valami 30-adiknak is... :) Remélem tetszik, és kérlek írj véleményt :))
ui.: elértük a 7000 oldal megjelenítést .. eszméletlen ...*-* IMÁDLAK titeket ♥ és a 11 pipáról meg z 5 kommentről ne is beszéljünk .... ♥♥♥♥♥♥ Remélem nem baj hogy változott a blog külseje :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Reggel mosolyogva ébredtem vissza gondolva az estére. Harry még aludt így a szoba szolgálatról kértem fel egy kis kaját, gondoltam meglepem vele. A telefonálás után a fürdő felé vettem az irányt és egy jó forró zuhany után frissen léptem ki a szobából. Egy szál törülközőbe csavarva, vizes hajjal támasztottam az ajtó félfát ami a szobát és a "nappalit" kötötte össze. Figyeltem ahogy Harry lassacskán fel kell és egy kicsit meglepetten ül fel az ágyon.
-Már azt hittem elmenekültél előlem.-mosolygott, arca még reggel is nagyon vonzó és helyes. Én nem tudom hogy csinálja hogy éjjel-nappal cuki, de nagyon érdekelne a titok.
-Gondoltam rá, de nem biztos hogy így kellene az utcán sétálgatnom.-mondtam nevetve és leültem az ágyra.
-Gyönyörű vagy!-jelentette ki, és kezét végig simította az állkapcsomon és egy lágy csókot lehelt a számra.-Szeretlek.-szólt mikor már eltávolodtunk egymástól. A szó hallatán a szívem hevesebben kezdted el dobogni, a testem pedig tűz forró lett.- Én is szeretlek!-mondtam és megcsókoltam.
Míg Harry kinyitotta az ajtót a szobaszolgálatos lánynak hogy be tudja hozni a reggelit, addig én a fürdő szobában igazítottam valamicskét az arcomon.
-Nyamiii..-mondtam mikor megláttam a halom kaját az asztalon.
-Én másra mondanám... de a te változatod sem rossz.-kacsintott és leült az asztalhoz.

Vissza érve a buszhoz mindenki izgatottan sétálgatott össze-vissza. Mindenkinek óriási vigyor volt az arcán és bőröndöket húzogatott ide -oda.

-Mi történik?-néztem körbe, és vártam az értelmes választ, de senkitől sem kaptam.
-Hááááát...-kezdet bele Lou.- Megyünk megint Magyarországra, mivel házasok vagytok! És elkel mondani a szüleidnek!-nevetett, bár szerintem nem ez volt az igazi ok, de nekem megfelelt.
-Hallottál már a telefonról, internetről?-nevettem és leültem a kanapéra.
-Az olyan régi módi!-mondta viccesen Zayn és leadta az utolsó csomagot a buszról valami hapsinak.
-Nagy gyerünk, repülőre fel!-jelentette ki Niall és felráncigált a kanapéról.

Őrültem hogy újra itthon vagyunk, de nem nagyon értettem a fiúk izgatottságát. Folyton azt hadarták hogy végre megyünk megnézni a tevéket meg a fókákat... megy ilyenek. Gondolom azért vannak ennyire oda meg vissza mert meg ígértem még múltkor hogy elmegyünk az Állatkertbe. Hát szuper lesz. ( : D )

-A taxiba csak 6-an szállhatnak be!-jelentette ki mogorván a sofőr és lecsukta a csomagtartót.
-Akkor menjetek én megyek a másikkal.-mondtam mosolyogva és elindultam a másik autóhoz. 
-Anne, menj a fiúkkal nyugodtan!-szólt utánam Paul, de én csak legyintettem egyet.
-Úgy is egy helyre megyünk!-kiabáltam vissza nevetve és kinyitottam a taxi ajtaját.
Már vagy 20 perce kocsikáztunk mikor még célt sem láttunk.
-Elnézést, biztos hogy nem tévedtünk el?-hajoltam előre a taxishoz aki csak kábultan bámult maga elé. 
-Nem ... nem !-jelentette ki nevetve. Rá néztem a vezetőre és csak akkor vettem észre hogy valami nem kerek benne, az az hogy már valamennyit ihatott , mert össze-vissza dülöngélt és szerintem azt se tudta hogy épp hol van.
-Ki szeretnék szállni. Álljon meg!-parancsoltam a taxisra, mivel tudtam hogy ha egy részeg ember vezet akkor abból jó nem sül ki.
-Nem lehet kiszállni!-nevetett a taxis és még jobban a  gázra lépett.
-Álljon meg!-kiabáltam előre és elkezdtem a vállát ütögetni. A taxis csak nevetett mint valami őrült és egyre erősebben nyomta a gázpedált. Nagyon féltem,  kihalásztam a telefonom a zsebemből, rá mentem a hívás gomba és 2 csöngés után Harry fel is vette.
-Harry baj van!-mondtam sírva.
-Mi történ jól vagy ?-kérdezte de válaszolni már nem tudtam, egy erős csapódást éreztem a a hátamon és a fejemet erőteljesen bevágtam az ablakba. Az autó pördült néhányat az úton majd egy kicsit billegve leállt.

*Harry*

-Hahóó Anne! Válaszolj!-kiabáltam a telefonba.
-Mi történt?-néztek rám egyszerre a többiek. Én nyeltem egy nagyot és próbáltam nem kombinálni a dolgokat.
-Anne felhívott hogy baj van ... majd egyszer csak megszakadt a vonal!-jelentettem ki. A kocsi pont abban a  percnem parkolt le Anne szüleinek a háza előtt. Én idegesen pattantam ki és a telefonomat nyomkodva próbáltam felhívni Annt, de nem válaszolt... a telefon kicsöngött csak épp nem vetet fel senki.
Paul idegesen járkált föl-alá a lakásban a fiúk pedig a kanapén ültek és vártuk hogy Ann betoppanjon az ajtón, és minden aggodalmunk szerte szálljon. De senki sem jött, és én már kezdtem fel adni a reményt. Kimentem a ház elé, a fejemet fogva a lépcsőre ültem... nagyon aggódtam a feleségem miatt. Belehalnék ha elveszíteném. Egy könnycsepp gördült végig az arcomon, amit másik száz követett. Soha senkit sem szerettem ennyire mint őt, és most bajban van, de sehogy sem tudok neki segíteni... nem vagyok mellette! Pedig meg ígértem hogy mindig meg fogom védeni !

*Anne*

A fejem irtóra fáj, az alkaromból pedig ömlik a vér... valami iszonyatosan felsértette egy jó 20cm csíkban.
A taxist nem látom az autóban. Félek. Mi történt? Hol vagyok? Hogy fogok kijutni innen?
Óvatosan megmozdulok és érzem ahogy minden egyes kis mozdulatba bele szédülök. Az autó a tetejére van borulva így az ablakon kitudtam mászni, kisebb sebeket ejtve a lábamon és a hasamon a törött ablak miatt. Mikor kikászálódtam körbe néztem egy utca kevésbé forgalmas  részén vagyok, egy lélek se jár erre. A taxist még most sem találom... a kocsi katasztrófa, a telefonom pedig valahol szakadozva és recsegve zenél, valahol a kocsiban...!
-Istenem, mi történik velem!-mondtam,majd sírva a földre hullottam és végig tanulmányoztam a kezem futó sebet. Nem annyira fájt mint ahogy azt hittem, talán a sokk hatása alatt kevésbé érzem a fájdalmat. A fejem viszont ellent mondott mindennek amit csinálni és gondolni akartam, annyira fájt mintha satuba szorítva egyre erősebbre húznák.  Feltápászkodtam és elkezdtem előre menni, imbolyogtam és szédültem. Minden harmadik vagy negyedik lépésnél  majd nem a földön kötöttem ki... olyan érzésem volt mintha 2 üveg Whiskey után még maratoni sétát akarnék tenni. A sötét utcát csak néhány halványan pislogó lámpa világossága borította be. A kezemen végig futó sebet a tenyeremmel próbáltam leszorítani, nem sok sikerrel.
Egyre lassabban és lassabban lépegettem, nem volt erőm, nem volt kitartásom és a szemem is lassan feladta a szolgálatot. A lélegzettem szaporább lett és fuldokló köhögésbe törtem ki. A földre vettetem magam és próbáltam levegőhöz jutni. Kisebb-nagyobb szenvedés után, a légzésem vissza tért, csak épp felkelni nem tudtam. A földön feküdtem és az eget bámultam, egy vízcsepp hullott az arcomra, majd még egy. Utána pedig már 10,20,30 és végtelen.. Csurom vizesen feküdtem és vártam hogy valaki a segítségemre siesse. Vártam hogy Harry egyszer csak megjelenjen felkapjon és minden olyan legyen mint régen. A szemeim lassan lecsukódtak és végül végleg bezáródtak. Még éreztem ahogy a kezemen a seb egyszer-kétszer nyíllal a fájdalomtól, de egy idő után már az is semmissé vált. Légzésem a szokásosnál is lassabb lett, az eső miatt néha kirázott a hideg. Megpróbáltam kinyitni a szemem, de se erőm se kedvem nem volt már hozzá. A testem elgyengült és már az esőt sem éreztem. A testem végérvényesen is megadta magát.

7 megjegyzés:

  1. Omg. Most meghalt? Amúgy nagyon jó lett. És ugye meg halt? XD jó nem csak szeretem ezeket a váratlanul ért és jött dolgokat. Reménykedem hogy az utolsó rész is ilyesmi lesz. Kövit. Na végre le írta a kurva telefon és nem azt hogy Kevin.

    VálaszTörlés
  2. Szegény Anne!Nagyon sajnálom!Meghalt?Egyébként nagyon jó lett!!!

    VálaszTörlés
  3. Nem mondhatok semmit, de hát a fő szereplő nem dobhatja fel a pacskert XD De majd kiderül ;)

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom Anne-t!!! Am nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Szegény Anne és Harry de amúgy nagyon jó rész lett.:-D!

    VálaszTörlés
  6. Remélem nem hal meg Anne! Nagyon jó rész lett ez is siess a kövivel!:DD

    VálaszTörlés