2013. július 18.

Part 10.- Átköltöztem ...

Hallottam Niall hangját ! De nem volt erőm megszólalni, lassan kinyitottam a szemem. Az erős fénytől egy kicsit megkönnyeztem. Körül néztem óvatosan.. egy kórházi szobában vagyok! Niall épp az orvossal beszél, vagy is szerintem az mivel fehér kabátot visel. Liam és Louis a két bőr széken ül... Liam már alszik, Louis pedig lapposakat pislog. Zayn az ablaknál áll és kifelé bámul... közben valakivel próbál  telefonon beszélni. Egy valakit nem láttok ... Harry ... mi történt .. mi történt velem és hol van Harry ??? A gondolataim össze vissza voltak kuszálódva. Majd Niall észre vette hogy fent vagyok. 
-Jesszusom ! Anne.. hogy vagy ?-kérdezte és leült a székre az ágyam mellé.
-Azt hiszem meg vagyok.... de... de hol van Harry és mi törént?-néztem körbe még egyszer.
-Nem tudjuk! Elvileg autóbalesetet szenvedtetek .. Harry kihívta a mentőket de mire kiértek Harryt sehol sem találták. Nekünk még küldött egy üzenetet hogy baj van és hogy jöjjünk ide és keressünk téged... de azóta Zayn próbálja elérni valahogy de nem reagál semmire...-nézet le szomorúan Nialler.
-Istenem ...!-és egy könnycsepp fojt végig az arcomon. Mi van ha megsérült .. vagy valami komolyabb baja van?! 
Egész este ott voltak a fiúk és reggel is csak a ruháimért mentek haza..! Minden nap bejöttek volt hogy egyesével bent voltak nálam, éjszakáztak .. hiába mondtam hogy nem kell... ők erőszakoskodtak. Még Paul is bejött egy kis virágcsokorral meg csokival. Nagyon örültem neki. Tőle is megkérdeztem hogy tud-e valamit Harryről , de ilyenkor mindig terelte a témát, ő lehet tényleg tud valamit!

2 hete vagyok bent. Harryről semmi hír még mindig... nagyon aggódóm!! A fiúk ma haza vihetnek. Így reggel már 10-kor itt voltak hogy össze pakolva elindulhassunk. 

-Mehetünk.-kiáltottam el magam és mindenki elindult kifelé nagy mosollyal az arcán.
-Hurráá!-mosolygott Louis. Mindenki nagyon örült hogy kiszabadultam a négy fal közül, de senkinek sem volt tiszta a boldogsága... hisz Harryt elnyelte a föld...!
Beültünk a kocsiba és elindultunk. Mikor meg érkeztünk körül néztem és láttam hogy nem a szállodánál vagyunk..!
-Nem hozzám megyünk?-kérdeztem és megálltam a kocsi mellet. 
-Most már ez is hozzád tartozik!-lépet oda Niall.
-Ezt hogy érted ?-mosolyogtam rá.
-Szeretnénk ha ide költöznél hozzánk..-kezdte el ,de Lou közbe vágott.
-Kérlek mondj igent... mivel már kész a szobád , és köztünk nincs egy lány se, és a fiúk azt mondták hogy ha nemet mondasz akkor enyém a szobád.. de mivel neked lett berendezve... így ez elég kellemetlen ...!-nevetett Louis.
-Köszönöm srácok!-és mindenkit megöleltem.
Zayn megfogta a bőröndömet a többiek pedig rohangáltak meg tapsoltak össze- vissza ...Niall pedig a kezemnél fogva húzott fel a lépcsőn. Megálltunk az ajtó előtt. Én megfogtam a kilincset és hogy húzzam az idegüket szép lassan nyitottam ki.

-Aztaaa...ez nagyon jóóó!-és már rohantam is be hogy mindent közelebbről megnézhessek. -És Lou te ezt a szobát nem akartad?-néztem rá nevetve.
-Hááát , nem lett volna rossz! De így hogy te laksz benne így sokkal jobb!-mosolygott.
-Nah hagyunk kipakolni, az összes cuccodat össze pakolta Kells és ott vannak a bőröndbe. Ha végeztél gyere le .. van még egy meglepetésünk!-mondta Liam és elindultak lefelé.
-Niall!-szóltam halkan utána. -Köszönöm..-mosolyogtam. 
-Mindenki örül annak hogy itt vagy, és Zayn találta ki... nah meg persze mindenki ... de övé volt az alap ötlet.-mondta majd adott egy ölelést. -Sajnálom ami történt.. és Harry egy szerencsétlen idióta...!
-Ne mondj ilyet.. nem az ő hibája..-szóltam és mély levegőket vettem hogy ne sírjam el magam.
-De milyen ember az aki meghátrál a felelőssége elől ... ? Különben is nem Samal randiztál ? Mit kerestél Harry autójában ? -nézett a szemembe. Niallnak sose hazudnék így kénytelen voltam elmondani neki mindent .. még azt is hogy Harrybe vagyok szerelmes. Végig hallgatott majd ismét megölelt és a fülembe súgta.
-Ha ő is szeret, akkor vissza jön... ismerem és .... tudjuk milyen!-elengedett majd kiment.
Néztem ahogy becsukódik az ajtó majd elkezdtem sírni.. én tudom milyen .. de akkor miért csinálja ezt ?
Mikor letöröltem az utolsó könnycseppet is arcomról gyorsan kipakoltam és mindent meg néztem az "új" szobámban. Elképesztő hogy a fiúk azt akarták hogy ide költözzek , és milyen jó lenne azt is tudni hogy Harry is akarta-e ..! Mikor kész lettem lerohantam és lehuppantam a fotelbe. A fiúk épp Just Dance 4-eztek .Elég vicces volt. 
-Nah , ha már mindenki ilyen jól van .. akkor elmondanátok hogy mire készültök ?-kérdeztem és a nagy táskák felé biccentettem.
-Öhmmm. Meglepiiii!-kiáltotta el magát Niall, és gyorsan lenyomta a játékot. 
-Mivan ?-nevettem el magam.
-Lemegyünk egy kicsit a tenger partra bulizni ... a BTR-al. És szeretnénk ha velünk jönnél... !-mondta Zayn.
-És Harry ? - néztem rá értetlenül hisz hogy tudnak ők bulizni miközben ki tudja hol van a banda ötödik tagja aki elvileg a barátjuk. 
-Ööhm..-kezdte el Lou de nem fejezte be.
-Menj vedd fel a fürdő ruhád és indulhatunk is.- szólt Liam és a lépcső felé mutogatott. Én nem ellenkeztem, elindultam... de igazából semmi kedvem  nem volt elmenni velük.. hisz még mindig Harry járt a fejemben. 
Gyorsan át öltöztem, össze pakoltam a táskámba a szükséges dolgokat, a nyakamba akasztottam a fényképezőgépet és már lent is voltam.
-Indulhatunk..-tapsolt kettőt Zayn.
-De , nektek nem számít hogy Harry nincs velünk ?-értetlenkedtem még mindig. 
-Várd ki a végét...-kacsintott Louis.

8 megjegyzés:

  1. nagyon kiraly lett!! es tetszik a kep a szobarol! :))

    VálaszTörlés
  2. Úristen! *-* Nagyon jó! Szóhoz sem jutok! Egyszerűen imádom, ahogy írsz! :) Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz!Kérlek SIESS a kövi résszel! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm :)) Akkor még ma este megírom nektek :)) És ha még jönn 2 kom. akkor teszem is :3 nagyon örülök hogy ennyire tetszik ♥

    VálaszTörlés
  5. Úristenn!! *-* Nagyon jó lett!!:DD Siess a kövivel!:D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii :)) sietek :) már csak egy komii és írom :)

      Törlés