2013. július 26.

Part 19.- Párizs 1 nap: Város nézés

Sziasztoook :)) Meghoztam az új részt:) Még egy jó hír ... MEGJAVÍTOTTAM A GÉPEM :3 pacsi* ( fogalmam sincs hogy csináltam ... )! Köszönöm a komikat nagyon jól esnek :) ez egy kicsit lapos rész lett , de remélem tetszik :) Lehet hétvégén megleplek titeket egy extra hosszú részel :) ♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mikor már mindenki lenyugodott az izgalomtól, hogy végre találkoznak a szüleimmel, kipakoltunk a bőröndökből.
- 4 nap Párizsban! A szerelem városában!-sóhajtottam.
-Egyik este elmegyünk az Eiffel-toronyhoz?-nézett rám Harry bizakodóan. Én egy nagy mosollyal bólintottam és vártam míg a fiúk is végeznek a pakolással.
-Ez nehezebb mint gondoltam!-mondta Niall és lehuppant a kanapéra. Mindenki leült és nagyokat sóhajtozott. Elkezdtünk beszélgetni, felhoztunk régi emlékeket , nevetünk és jól éreztük magunkat. Én Harry ölében pihentettem a fejem míg ő az ágy szélén ült.  Niall a kanapén Louval, Zayn és Liam pedig egy-egy fotelban gubbasztott.
-Elmegyünk ma valahova ?- emeltem fel a fejem és felültem.
-Szerintem jó ötlet!-jelentette ki Zayn és már fel is pattant.
- Akkor 10 perc múlva indulhatunk ...-kezdtem el de Harry közbe szólt.
-Nem kell át öltöznöd, így is csinos vagy!-állt fel az ágy széléről és nagyban gesztikulált a kezével arra utalva hogy nem kell átöltöznöm.
-Nem akartam át öltözni... - nevettem el maga.-Paulnak akartam szólni, hogy leléptünk!
-Jah..-nevetett Harry is. Gyorsan felkaptam a fényképezőgépen és telefonom. Ki léptünk a szálloda ajtaján és a rajongók szó szerint lecsaptak ránk. Egy pár száz autó-gramm kiosztása után végre elindultunk. 
A fiúknak felcsillant a szeme mikor felemeltem a fényképezőt és kattintottam vele párat. Elkezdtek hülyéskedni és mindenféle őrültséget csinálni, én csak nevettem rajtuk és egy jó párszor le is fotóztam őket.
Leginkább Lou és Niall volt megőrülve, a többiek meg csak nevettek. Mikor már szinte minden másodpercet lefotóztam a fiúkról, Harry kivette a kezemből a gépet és rólam is csinált egy képet.
-Köszönöm!-nyomtam egy puszit az arcára.
-És most hova menjünk?-nézett körbe Zayn.
-Szerintem, keressünk egy Starbucks-t, és utána mutatok nektek valamit!-mondtam mosolyogva.
-Anne a titokzatos!-mondta Harry majd átkarolta a nyakam és elindultunk. Én csak nevettem, de biztos voltam a tervemben ... tudtam sikert aratok.
Mikor mindenki megitta az italát, egyszerre néztek rám, és én csak vadul mosolyogtam, majd felráncigáltam a fiúkat egy buszra. Pár megálló után leszálltunk, és a fiúk arcán láttam a meglepődést , hova is hoztam őket. Legjobban talán Liam örült. 
-DisneyLaaaand!-kiáltotta Liam és már rohant is befele mint egy 5 éves. Mindenkinek egy óriási gyerek mosoly jelent meg az arcán és a pénztárhoz ment.
-Jó napot, szeretnék kérni egy felnőtt és 5 gyerekjegyet.. ahogy látom!-mondtam nevetve és a fiúk viselkedésére utaltam. 
-Rendben!-mondta a hölgy mosolyogva, értette a poénomat. A fiúk esze-veszetlenül rohantak be, csak Harry és én maradtunk hátul,kézen fogva sétáltunk a többiek után.
-Olyan érzésem van mintha lenne 4 dilis gyerekünk!-mondta nevetve Harry. Én csak mosolyogtam és megcsókoltam, ő vissza csókolt.Csak ott álltunk, ajkaink egymásba forrva, olyan volt mint egy röpke másodperc, pedig sokkal több volt.
-Hahóóóóóó Anne! Gyertek ... lemaradunk a Mickey and Minnie show-ról!-kiáltott hozzánk Liam.
-Megyünk!-kiabált vissza Harry,és még utoljára megcsókolt, de aztán már tényleg elindultunk mert a fiúk képesek szét szedni a Disney figurákat, annyira őrültek.

Este értünk haza, olyan 10 körül, mindenki fáradtan dőlt be a szobába főleg én. Nem könnyű dolog leszedni egy 20 évest egy óriási plüss jelmezbe öltözött Toy Story figuráról.  
-Hát ez szuper nap volt!- dőltem le az ágyra. 
-Azért kettesben is lehetnénk, vagy is nekem az is nagyon jó nap lenne .. néha!-hajolt fölém Harry és két kezét a két vállam fölött támasztotta meg. Én átkaroltam a nyakát és közelebb húztam magamhoz. Vadcsókolózásba kezdtünk. (aminek a vége a képzeleteteken múlik. )



3 megjegyzés:

  1. Óriási és nem lapos és bazdmeg ügyes vagy hogy meg csináltad a gépedet :)) xD kövit ♥_♥ hmm a képzeletemben xD elkezdenem boxolni míg nem Harry győz majd Niall be Repül csirke szárnyon xD és Zayn tükörbe szorult Liam meg ellopta az egyik Disney figurát és azzal aludt. Aztán Paul beront gyerekek itt meg mi a a faszom folyik? "Naaa vajon mi? Ez egy normális esteee"orditozik Lou és el repül Niallel. Így volt vége volt mese volt. Egyszer majd elfáradnak. *-* xD ja Dodi voltam. Byyee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. X""D ez nagy :D ügyi :)) örülök hogy tetszik :))

      Törlés
  2. Nem lett lapos nekem nagyon tetszik! :P És ügyes vagy hogy megjavítottad a gépedet :D ;) Siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés