2013. július 21.

Part 14.- Ennyi volt a "LOVE" sztorim!

5 komment és hozom a következőt :) Remélem tetszik ... :3 szerintem nem lett a legjobb, de örülök hogy az eddigi részek tetszetek :) ♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Anneee ?!-kiabáltál egy ismerős hang.
-Jaj ne, megtaláltak...-suttogtam. 10-13 méterre tőlem sétálhattak a fiúk. Közben nagyban ordibáltak Harryvel hogy hogy lehet ekkora idióta. Én fogtam az egyik alkalmon és gyorsan a szálloda felé vettem az irányt, hisz nem fogok vissza menni a házba hogy lássam Harry arcát. Beléptem  az ajtón, a csillogás és a tisztaság között én voltam a szörny .. vagy is a kinézettemmel simán. Tom és Kells egyből kiszúrt ... bár nem volt nehéz.
-Jesszusom ... Ann! Mi történt veled ?-lépett oda Kells és már rohant is el hogy hozza a szobám kulcsát, mivel már bennem volt majd nem az egész Whiskey és nem voltam a toppon.
-Anne ? Hahhóó ? Jól vagy ? Mi történt .. ?-nézett rám aggódva Tom, majd amikor látta hogy kettőig se tudnék elszámolni elvitt a lifthez onnan pedig a szobámba. Hozott egy pohár vizet, egy pólót és egy nadrágot Kellstől majd rám parancsolta hogy aludjak és holnap mondjak el mindent.

Reggel mikor felkeltem kicsit meglepődve néztem körül....!

-Miért vagyok én a szállóba ?-kérdeztem magamtól és közben az arcomat a kezembe temettem.
-Jó reggelt ... Fent vagy ?-kérdezte Kells az ajtó túl oldaláról..!
-Persze, neked is .. gyere!-válaszoltam minimális hangerővel mivel a fejem úgy sajgott hogy ha neki szaladnék vele a falnak, akkor azt meg se érezném.
-Mi a fenét csináltál magaddal csajszi ?-nézett rám egy kicsit kuncogva Kells.
-A szerelem, és az én történetem ... hát nem egy "happy end" , az is biztos!-mondtam majd lassan kiszálltam az ágy rabul ejtő karjai közül.
-Mi történt?-kérdezte Kells és le tett egy meleg tejes kávét az asztalra.
-Hát, Harry és Madison ... egy csók ! Aztán semmire sem emlékszem!-mondtam szomorúan majd a telefonomhoz nyúltam, kár volt. Csak 23 nem fogadott hívás Zayntől, 11 Liamtől, 6 Loutól, és 55 Nialltől. Majd egy sms Harrytől. Semmi kedvem nem volt elolvasni, hisz nem voltam kíváncsi a magyarázkodására, vagy  is irtóra érdekelt de hát akkor is . Szerintem erre nem nagyon létezik értelmes magyarázat.
-Jaj, te! Tessék,  kimostam a ruhád, mert elég érdekes volt.-nevetett majd a kezembe nyomta a ruhát.
-Köszi, de ebben nem nagyon kellene bemennem dolgozni ...-mosolyogtam , de a mosoly ráfagyott az arcomra mikor arra gondoltam hogy haza kell mennem átöltözni , és tök simán össze futhatok bárkivel. A fenébe. 
-Hát akkor egy dolgod van , emelt fejjel haza menni, átöltözni és kibírni a napot! Tudod ide bármikor jöhetsz !-mondta majd megsimogatta a vállam és kiment.
Én felöltöztem majd a cipőmet a kezembe fogva elindultam haza. Gyalogoltam egy 20 percet majd megláttam a házunkat. Csak egy fehér kocsi állt a ház előtt. Ez most vagy Paul, vagy Niall. Félve nyomtam le a kilincset. Majd szép lassan beléptem. Körül néztem és csak egy Niallt láttam a kanapén aludni. Megpróbáltam halkan felosonni, de tervem fuccsba ment.
-Anne!-ugrott fel és elindult felém. 
-Szia...!-mondtam halkan majd hagytam hogy megölelhessen. Jó volt hogy neki legalább érezhettem újra az illatát és védelmező ölelését. 
-Hol voltál ... aggódtam ..! -mondta és közben megfogta a kezem.
-Tomnál voltam , nem kell... tudok magamra vigyázni!-majd elindultam fölfelé. Kicsit bántott hogy ilyen bunkó voltam Niallel , de ... de.. erre nincs magyarázat. Pont vele nem kellene ilyennek lennem.
Gyorsan össze pakoltam egy táskába a ruháimat, elmentem lezuhanyozni majd felöltöztem. 
Leültem az ágy szélére és körül néztem. Itt tudnám hagyni ezt az egészet... csak Harry miatt. Nem! 
De el kell mennem .. hisz most minden erről fog szólni, és ha talán vissza megyek Magyarországra akkor kimaradok a botrányokból. Már épp indultam volna lefele mikor a telefonom elkezdett csipogni az asztalon. 
Egy MMS-jött Harrytől. Meglepődve nyitottam meg. Egy kép is volt csatolva hozzá.
*Remélem most már eltűnsz végre Harry életéből... ennyi volt a "Love sztorid" kicsim *

Medison*

Újra és újra elolvastam a szöveget és egy párszor rá mentem a képre. Elkezdtem sírni, kár volt. Telefonomat elengedve kezem szorításából a földre zuhanva sírtam tovább. Arcom kezembe temettem és úgy próbáltam nem sok hangot kiadva, elordítania világnak mennyire gyűlölöm Harryt. 
-Anne, ne kérlek ne...- lépet oda Niall és leguggolva hozzám szorosan megölelt.
-Hagyj , kérlek .. ! Elmegyek !-mondtam majd kibújva karjaiból felálltam, felvettem a táskám és a telefonomat a most már velem szemben álló Niall kezébe nyomtam. -Meg tarthatod, add oda a gerle párnak!-és szememet törölgetve elindultam  lefele.
-Anne, gyere vissza ... !-rohant utánam Niall. Mikor leértem a lépcső aljára észre vetem hogy mindenki lent ül. Végig néztem mindenkin, Harryn állt meg könnyektől szenvedő tekintettem. Mélyen a szemébe néztem majd elindultam az ajtóhoz. Mindenki felpattant mikor Niall száguldozott ordibálva le a lépcsőn,utánam vetve magát.
-Nem mehetsz el! Kérlek .. legalább miattam ne!-mondta Niall és könyörgő pillantásokat vetett felém.
-Micsoda ? Anne elmegy ? Hova ? és mikor jön vissza ? -rohant oda Lou.
-Igen elmegyek, vissza Magyarországra.. és szerintem nem fogok egy hamar vissza jönni! Sajnálom! -mondtam majd szorosan megöleltem Niallt. Még egy utolsót töröltem a szememen majd kiléptem az ajtón. A fiúk még utánam szaladtak de én gyorsan beszálltam a taxiba és megkértem hogy lépjen a gázra. Mikor vissza néztem már csak annyit láttam hogy Niall ordibál Harryvel majd félre lökve őt bemegy a házba. 

Soha nem hittem volna hogy itt fogok egyszer állni a reptéren arra várva hogy felszállhassak arra gépre ami visszavisz a kiindulási pontomhoz. Jól döntöttem .... ? Vagy azzal hogy megfutamodok nem oldok meg semmit ? 

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!!:DD Remélem Meggondolja magát Anne és nem megy vissza M.o.-ra és h kibékülnek Harry-vel.. Siess a kövivel!:)

    VálaszTörlés
  2. Szia, örülök hogy tetszik:) nem árulok el semmit :) A kövi részt már meg írtam már csak rajtatok múlik hogy mikor teszem ki :3 de ha nem jön össze a 5 komi akkor is kiteszem legkésőbb kedd :) de hétfő este már szerintem kint lesz :)

    VálaszTörlés
  3. Jó lett! Csak így tovább és gyerünk valakiiii szóljon hozzá hogy hozd a kövit xD így tovább ja és én nem nagyon szeretem Harryt felőlem haza is mehet :D de te tudod ;) kövit gyorsaaan!! ♥

    VálaszTörlés
  4. Iiij... Nagyon jó lett! :)) Úgy sajnálom Ann-t. Remélem meggondolja azért magát, vagy Harry megakadályozza, hogy elmenjen. :) Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett!!!Remélem Anne meggondolja magát! :) Siess a kövivel!!!!! :) :D XD

    VálaszTörlés
  6. Nagzon jó !!! Remélem Harry elmegy a reptérre ès megakadájozza h Ann elmenzen
    Siess a kövivel! :-)

    VálaszTörlés