2013. július 22.

Part 15.- Főnök lettem ....

Már elindultam meg venni a jegyem, mikor a telefonom hangos zenélésbe kezdet. Gyorsan előkaptam! Adam hívott. Nem tudtam volna mit mondani neki miért nem vagyok bent ... de kénytelen voltam felvenni , hisz én csináltam , nekem kell kimászni is belőle. De meglepődésemre nem ez ügyben keresett.
-Szia Anne, mit csinálsz ? be tudnál jönni az irodába ...? nagyon fontos!-kérdezte Adam a vonal túloldalán.
-Sziaaa, öhmmm... persze !-válaszoltam majd gyorsan bekattant hogy nem épp indulni akartam volna?!
-Akkor várlak... és köszönöm!-majd letette. Én gyorsan körbe néztem , vettem egy mély levegőt majd szó szerint kirohantam a váróból. 

Beléptem az üzletbe. Minden szem rám szegeződött. Nem féltem , tudtam hogy ez lesz .. botrány... most történt és már mindenki tud róla. Én csak egy hamis mosoly társaságában felmentem Adam irodájába.

-Szia ,itt vagyok !-léptem be az ajtón.
-Jaj de örülök... végre !-ugrott föl a  székéből egy nagy mosollyal az arcán. 
-Mond mi az a nagyon fontos dolog!-ültem le a bőrfotelek egyikébe.. a táskámat pedig ledobtam magam mellé.
-Utazni készülsz ?-biccentett a táskám felé.
-Igen.. vagyis most már nem ..! -mosolyogtam .
-Nah ez szuper..!-csapta össze a tenyerét! -Lenne egy ajánlatom ... vagyis egy kérésem !- és elő vett egy nagy kupac papírt és egy ezüst krómozott tollat.
-Ajánlat?-néztem rá furcsán.
-Sajnos, elkel költöznöm egy időre.. vagy is 2-3 évre.. Északra!-mondta kicsit idegesen.-Üzleti okok! S mivel te vagy az egyetlen akiben ilyen rövid idő alatt így megbíztam és láttam rajtad hogy felelősség teljes kislány vagy .. így gondoltam arra az időre .. tiéd lehetne az üzlet ! Itt a szerződés csak alá kellene írnod és akkor itt már minden a tied.-mosolygott rám Adam. 
-Így oda adod nekem az üzletet ? és honnan tudod hogy nem szúrom el ?-  és a kezembe vettem a tollat.
-Bízok benned!-mondta majd mélyen a szemembe nézett.
-Nagyon örülök az ajánlatodnak , de nem vagyok benne biztos hogy ez menni fog nekem!-mondtam szomorúan és ránéztem a tömérdek papírra.
-Nyugi , itt van Tom is, és bár mikor felhívhatsz telefonon .. !
-Tom ? Ismered Tom bácsit ?
-Persze... iskolás társam volt...-nevetett Adam. Erre én is elmosolyodtam. Még variáltam egy kicsit, de a végén még is bele mentem .. alá firkantottam a papírokat és Adam egy gyors öleléssel lerohant velem a konyhába. 
-Hahó ! Egy kis figyelmet kérnék!!-tapsolt egy párat.-Ő itt Anne, biztos sokan ismeritek, nekem el kell utaznom egy kis időre.. vagy is 3 évre! Addig Ann a főnök, vagy is övé az üzlet! Mindenki szót fogad és nincs apelláta. Mivel Anne kiharcolta magának hogy ő is felszolgálhasson továbbra is, így kérlek titeket ne legyetek elutasítóak .. mert csak gondoljatok bele .. egy aláírásába kerül és volt munkahelyetek .. nincs munkahelyetek. Nah , csak ennyit akartam!-mondta Adam és kiment. Én pedig ott álltam mint egy darab fa, mit sem kezdve azzal hogy a többiek az én utasításaimat várják. Gyorsan elmondtam hogy mindenki folytassa azt amit épp csinált és hogy remélem senkinek sem gond ez a helyzet. Mindenki egy mosollyal megrázta fejét és ment dolgozni. Én megnyugodtam és felbaktattam az irodába. Adam már a csomagokkal sétált le. 
-Nah én már indulok is .. sok sikert "Főnök"-majd viccesen kezet fogtunk, én elnevettem magam és újra megköszöntem hogy rám gondolt.
Mikor beléptem az irodába az első dolgom az volt hogy felhívjam Kellst és Tomot.  Mikor elmondtam nekik a hírt, Kellstől már csak sikításokat hallottam, Tom bácsitól pedig egy" 5 perc és ott vagyunk"-ot. Elnevettem magam majd újra tárcsázni szerettem volna.. de eszembe jutott ... a fiúkat már nem hívhatom .. de talán el kellene még is mondanom hogy nem mentem vissza. De ha így nekik jobb? Ha nem kell aggódniuk.. hisz úgy is turnéra mennek... de jó lett volna elmenni velük! Mikor Tomék ide értek az első az volt hogy pezsgőt bontottunk, én próbáltam örülni ennek a dolognak , mert tényleg tök szuper .. de hiányoztak a fiúk...! Hisz eltudom képzelni mennyire örültek volna.. Niall mindig is akart egy Nando's-t. De sajnos az örömömet csak Kellsel és Tommal oszthatom meg. 

Teltek a napok, reggel 7-től, egészen zárásig voltam bent. Nem untam meg, pedig még főnökként is takarítottam az asztalokat és cipeltem a tányérokat. De szerettem ez csinálni és ez volt a fontos. 

3 hete nem beszéltem a fiúkkal, de tudtam hogy holnap indulnak ... és már csak Decemberben teszik be a lábukat Londonba. Reggel 4-kor már kidobott az ágy. Nem tudtam magammal mit kezdeni így letusoltam és felöltöztem, gyorsan beültem a gép elé és közbe letelefonáltam egy kis gabonapehelyért... már 7óra volt így nem volt túl korán a kérésem. Mivel a szállodába mentem vissza így Tom bácsi minden óhajom és sóhajom figyelte. Persze én ezt rendes kislány módjára nem nagyon használtam ki. Nem vagyok ilyen. 

Igen egy kicsit rózsaszínesre vettem a témát, de most valahogy ez jött be , pedig sehogy sem volt szerelmes kedvem! Gyorsan megreggeliztem majd elindultam dolgozni. Belépve az üzletbe észre vettem hogy mindenki sürög-forog és rohangál. 
-Mi történik ? -kérdeztem egy éppen mellettem elrohanó munka társamat ... Lindát.
-Hát, téged kerestünk eddig... de most meg jöttél így..-hadarta Linda.
-Így ?-kérdeztem egy kicsit meglepődve.
-Menj a páholyba...-szólt és már ment is el.
Én gyorsan felrohantam az irodába letettem a táskám, majd rohantam vissza. Belépve a páholyba ismerős hangokat véltem felfedezni. Niall-Louis-Liam-Harry-Zayn-Josh.
-Ne ...-suttogtam és elindultam volna vissza felé de Linda az utamat állta.
-Kérlek ...!-motyogta és a vállamnál fogva megfordított és vissza felé parancsolt. 

10 megjegyzés:

  1. Baromi jóóó :-)
    Siess kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) már meg írtam most reggel:) már csak ki kell tennem >.< nagyon belelendültem az írásba >.<

      Törlés
  2. Nagyon jó lett!!!Siess a kövivel!!!! :) XD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett!! Nembaj h ha belelendültél az írásba az csak nekünk jó hisz akkor mindennap olvashatjuk a blogod! :DD :) Kövit! :*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett! *-* Örülök, hogy Ann végül Londonban maradt! :) Siess a kövivel! :))

    VálaszTörlés
  5. imádom a blogodat. és alig várom a folytatást! siess vele ;)

    VálaszTörlés
  6. Nemáá írtam egy regényt erre el tűnik. Bocsii :// amúgy siess a kövivel! *-* és az van hooogy áhh szégyenlős vagyok. Meg kivagyok akadva. De tényleg jó lett tetszik minden. A nandooosstttt is szeretem xD úgy tűnik hogyaz eelőző üzim eltűnt ahhh :( amúgy azt akartam kérni hogy tudod mármint nem xD nem vagyok bunkó vagy ilyesmi se barom csak hülye vagyoook és reklámot akartam kérni :/ kövit kövit kövit kövit ♥_♥

    VálaszTörlés
  7. nagyonjo lett gyorsan a kovit!!:)

    VálaszTörlés