2013. július 14.

Part6.- Legjobb barát

Nagyon kedves ember volt. Azt gondoltam hogy szuper hely London, de hogy mindenki ilyen kedves, már kezdem azt érezni hogy ez nem a valóság, hanem csak álmodom. Minden meg beszéltünk, ma már kezdhetek is, és egy hét gyakorló időre vagyok felvéve, ha minden jól sikerül akkor véglegesen maradhatok.

Ezzel a szuper hírrel rohantam vissza a szállodába, meg persze át öltöztem mert ma már el akarom kezdeni a munkát, és farmerbe meg egy bő pulcsiba azért még se kéne.

-Toooooooooooooooooooooooooooooom-szaladtam oda hozzá és a nyakába ugrottam.
-Nah mi ez a nagy boldogság? - kérdezi döbbentem miután leszálltam róla.
-Minden szuperül alakul, felvettek a Nando's -ba próba időre!-ugráltam örömömben.
-Nando's-ba? Miért nem egy szebb helyet keresel?-nézet rám, én pedig vállba boxoltam és rohantam a lifthez.
-Ez tökéletes nekem-kiabáltam vissza neki, majd gyorsan meg nyomtam a gombot.
Mikor felértem, lettem a fényképezőgépem és egy szempillantás alatt át öltöztem.
Rohantam vissza az étteremben. Felmentem Adam irodájába, illedelmesen kopogtam, bár elég fura volt mivel a bőr ajtón keresztül szerintem semmit nem halott , de valahogy még is kinyitotta.
-Hűh, te aztán villám sebességgel közlekedsz.-mosolygott rám, én pedig elnevettem magam.
-Nah gyere, meg mutatom mi hol van - indult lefele én pedig utána.
Minden jól alakult a nap végére szerintem elég jól ment, bár én csak a rendeléseket vittem ki, de nem vágódtam el egyszer sem és ez haladás. Már csak 1 óra volt zárásig, és alig voltak. Már kezdtem egy kicsit meg nyugodni hogy nem kell rohangálni, de egyszer csak Adam lejött szemlére.
-Nah, hogy megy ?-nézet rám, majd a többiekre , akik nagyban pakolásztak.
-Szerintem jól!-vágtam rá.
-A páholyba van egy rendelésünk, majd én kiviszem- ordította el magát a szőke hajú lány, akit már úgy mond ismertem.
-Öhhh Sarah, ezt had vigye ki Anne. -szólt a lány után, aki kisebb-nagyobb szájhuzogatások közt a kezembe nyomta a tálcát. 
-Öhh, köszönöm.-mondtam Adamnak.
Szépen elindultam a páholy felé, még nem voltam itt... amint beléptem elkerekedett a szemem. Niall Horan ült az asztalnál, telefonját nyomkodva. Jézusom, kérlek istenem csak most ne égjek be- könyörögtem magamban. Hát könyörgésem nem vált be, mivel Sarah velem szemben vágtatott ki, és mily véletlen során elég erősen nekem jött. A tálca alá emelve kezét az egészet a nyakamba borította.
-Sarah, ne már!- kiabáltam utána. - Nem hiszem el!!- és leguggolva próbáltam össze szedni az eltört tányér darabkáit. 
-Várj, had segítsek!-lépet oda hozzám hirtelen, nekem meg teljesen kiment a fejemből hogy ő ezt mind végig nézte és a kajájával a nyakamban guggolok a földön és törött tányér darabkákat szedegetek.
-Jaj, ne, hagyjad csak, ez nem a vendég dolga-mondtam és rá néztem.
-De nem is a csinos pincérnőké-mosolygott , és segített felszedni a maradékot a földről. - Ez gondolom a vacsim a nyakadban- nézett rám és elkezdtünk nevetni.
-Hát igen, nagyon sajnálom, már is hozok egy másikat!-indultam kifelé , de Niall utánam szólt.
-Hagyjad csak, inkább gyere el velem egy kávézóba, szívesem meg ismerném azt aki a ruháján hordja a kedvenc kajámat.- mutogatott a pólómra.
-Köszi, de azért így nem mennék emberek közé , ha nem haragszol.- nevettem el magam és a tálcát letettem az egyik asztalra.
-Akkor, találkozzunk holnap 10-kor, a Tomben szálloda előtt-mondta és elővette a telefonját.
-Rendben-szóltam és már indultam is volna kifelé, de megint utánam szólt.
-Elkérhetném a számod, hát ha nem találjuk meg egymást ... tudod egyáltalán hol van a szálló ?-kérdezte és közben nagyban mosolygott.
-Ott lakom idézőjelesen-mosolyogtam- De persze meg adom-és én is elővettem a telefonomat.
Elmentettük egymás számát,elköszöntünk egymástól én pedig elindultam haza. Mikor felértem a szobába ledobtam  a táskám, gyorsan lezuhanyoztam és rendeltem egy kis gyümölcstálat vacsira. Rá feküdtem az ágyra. Elgondolkodtam az elmúlt 3 órán és kénytelen voltam a párnát a fejemre szorítani hisz akkorát kellet sikítanom. Kellett egy 5 perc hogy lenyugodjak hisz jézusom, Niall Horan telefon száma benne van a telefonomban. És ... és... és ... még csak most jöttem ide. Nem tudtam elhinni, de kénytelen voltam vissza térni a földre mivel kopogtattak az ajtómon. Meg hozták a kaját. Gyorsan kinyitottam meg köszöntem egy nagy mosolykeretébe majd benyomtam a Tv-ét és meg ettem a vacsorának szánt gyümölcs salátát.
Fent voltam egy darabig, nem tudtam nem a mai napra gondolni, de már alig vártam a másnapot. Hisz találkozom Niallel. Reggel már 8-kor kidobott az ágy. Szép lassan felöltöztem és meg csináltam a hajam.
Gondoltam nem nagyon öltözök ki, hisz nem egy randira készülődök. Vagy is remélem, hisz nekem nem Niall az akibe tinikorom óta bele vagyok esve hanem Harry. De nem tudom, lenne -e nála esélyem. És mikor ebbe bele gondolok mindig elfog a szomorúság. Egy darabig tudtam magammal mit kezdeni , nézelődtem az ablakból, túlságosan is bele merültem mert egyszer csak csörgött a telefonom és majd kiugrottam úgy meg ijedtem. Körbe néztem és nem a mobilom csörgött. Hanem a vezetékes a kis asztalról, gyorsan oda rohantam és felkaptam.
-Háló?!-szóltam bele nem túl magabiztosan. De már vissza tért belém az erő mikor meg hallottam Kells hangját. 
-Egy szőke hajú fiú vár rád, ne várakoztass meg ilyen helyes énekeseket!-mondta majd elnevettem magam. Gyorsan letettem , felkaptam a táskám és a telefonom majd rohantam lefele. 
-Szia, hogy vagy ?-léptem oda hozzá. Meg fordult az eddig nekem hátal álló szőkeség és megölelt. A szívem meg állt egy percre. 
- Szia, jól - mosolygott- És te ?-nézett rám. 
-Szuperül, így hogy már nem a tésztával a nyakamba sétálgatok!-mondtam majd mind ketten elnevettük magunkat. 
Nagyon jót beszélgetünk, teljesen meg tudtam ismerni milyen. Hisz azóta már eltelt 2 hónap és napi szinten bejárt mindig. De persze csak este , zárás előtt 1-2 órával hisz akkor már nem nagyon volt dolgom. 
Mindig amikor vittem neki a kaját felcsillant a szeme, mindig lekellet ülnöm , és beszélgetünk. Volt amikor már ránk kiabált Adam hogy már nagyon zárna, de szívesen itt hagyja a kulcsot csak zárjunk be, mert nem szeretné ha kipakolnák az üzletét. Erre mindig össze mosolyogtunk és elindultunk. Volt ( elég sokszor ha bele gondolok ) hogy lementünk a partra még este beszélgetni. Nagyon jóba lettünk, szerintem kijelenthetem hogy ő a legjobb barátom.


5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!! Várom a folytatást!! Siess a kövivel!!!

    VálaszTörlés
  2. Iszonyatosan jó lett! Imádom! Nagyon várom a folytatást! Siess vele. :)

    VálaszTörlés
  3. Iszonyatosan jó a blogod! Imádom! És izgatottan várom a következő részt is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :))) Annyira örülök hogy ennyien szeretitek :))

      Törlés