2013. július 19.

Part 12.- Modellkedés ...

Itt az extra hosszú rész :) Ha össze jön 3-4 kommi akkor hozok még egyet este ;))
( kicsit lapos  lett , de szombat reggel 7-kor írtam meg :)) , nézzétek el nekem ;) :3☻♥☻♥)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Nah miújság ?-szólt Niall és leült az ágyra.
-Háát...-nevettem el magam.
-Akkor most nagyon boldog vagy ?-nézett rám és közben nagyban mosolygott.
-Az nem kifejezés.. Figyelj holnap mit csináltok ?-kérdeztem és elővettem a telefonom hogy meg nézzem van-e program holnapra.
-Öööö, asszem' reggel interjúra megyünk az új turné miatt... és olyan 2-3 fele érünk haza....-én felkaptam a fejem és kérdően néztem rá.
-Mit mondtál ? Új turné ? Mennyi idő ?-néztem rá szomorúan. Hisz akkor ki tudja meddig leszek egyedül ebben az óriási lakásban
-Azt hiszem  Decembere itthon leszünk- szólt Niall és észre vette hogy kezdek elszomorodni.
-De az még egy csomó időőőő, hiányozni fogtok...-szóltam és megöleltem.-Nagyon..!
-Hello, bejöhetek ..-szólalt meg Harry azt ajtóból.
-Persze , gyere..-mondtam egy kicsit lehangolódva.
-Baj van ?-nézet rám kérdően majd Niallhez fordult.
-Turné...-csak ennyit mondott majd nyomott egy puszit a homlokomra és kiment. Niall olyan mintha a bátyám lenne, amióta meg ismertem nagyon szeretem és bármit meg tennék neki. 
-Sajnálom...-mondta Harry és meg csókolt. Még mindig beleremeg az egész testem és nagyon szeretem őt... és még ő is elmegy ... de jó! ( :( )
-Nem állhatok a karrieretek elé... majd kitalálok valamit , elütöm az időt .. ne aggódj... volt rá egy egész nyaram hogy kitanuljam - majd elnevettem magam. 
-Miért ?-nézett rám kérdően és leült az ágyra.
Elmeséltem neki az egész nyaramat .. hogy 20 évesen One Direction boltba járok és hogy megnéztem a filmjüket is ...erre ő csak nevetett én pedig vállon boxoltam... addig nevetett míg kénytelen voltam neki meg mutatni a pulcsikat amiket vettem. Ő csak mosolygott és megjegyezte hogy jó az ízlésem, én elnevettem magam majd oda léptem  hozzá. Ő a combomnál fogva magához húzott és felnézett rám. Bevetette a boci szemeket majd megkérdezte hogy itt aludhat-e. Én elmosolyodtam és csak bólintottam egyet. Erre ő befeküdt az ágyba én pedig mellé. Egymással szemben feküdtünk. Mindketten csak mosolyogtunk.... én még most se tudom elhinni az egészet ... de hát kénytelen vagyok.
-Örülök hogy végre az enyém vagy...-mondta Harry és megcsókolt,én belemosolyogtam  mire ő szintén elnevette magát. Majd így aludtunk el egymás karjaiban.

Másnap reggel az ágy szó szerint kidobott 6-kor. Harry még aludt, de ahogy meg mozdultam neki is kinyílt a szeme. Én kénytelen voltam lefotózni... annyira cuki. 

(Nah jó állj le Ann ez nem normális.)

Meg mutattam neki a fotót, mire ő elnevette magát és a fejére húzta a takarót. Gyorsan lezuhanyoztam majd felöltöztem... mily érdekes mikor egyszál törülközőbe jövök ki Harry hirtelen nem is olyan fáradt és fel ül az ágyon. Én csak elnevettem magam, majd kiparancsoltam a szobából , mivel neki is készülődni-e kellene az interjúra. 
Mivel nekem ma dolgozni kell mennem így nem nagyon foglalkoztam hogy mit veszek fel, de azért nem akartam orbitálisan hülyén kinézni.
Le mentem, gyorsan mindenkinek adtam egy "jó reggelt puszit" majd elindultunk.... Harry útközben lefotózott és feltöltötte a twitterére. Én mondtam neki hogy ez talán meg kéne beszélni Paulla vagy hát nem tudom hogy hogyan kell ezeket intézni, de hát akkor is. De ő csak meg rázta a fejét és feltöltötte.

   ♥Az én gyönyörű barátnőm♥

Már dél van , 2 óra és léphetek. Gyorsan meg csináltam még a dolgaimat , majd besegítettem a többieknek. Volt aki kedvesen elfogadta, de volt aki kompletten elküldött melegebb éghajlatra.... ez a személy Sarah volt. Mikor meg kérdeztem hogy most mi a baja velem ... nem mondott semmit, csak megvető pillantásokkal nézett rám.
-Harry Styles barátnője ? Jobbat nem talált?-kérdezte és el viharzott mellettem. Én egy kicsit elmosolyodtam és elgondolkoztam azon hogy hány millió ember nézi most Harry reggeli tweetjét.... !
Két óra volt, így elindultam haza. Kiléptem a Nando's ajtaján mikor meg csörrent a telefonom... Kendall hívott.
-Szia..-szóltam bele a telefonba!.
-Szia, figyi ide tudnál jönni a Blue Garden Street-re ? Lenne egy meglepetésünk...-mondta titokzatosan.
-Öhhh, persze .. sietek!-mondtam majd letettem a telefont. Gyorsan üzentem Harrynek hogy a Kendall valamit akar a Blue Garden Street-en és hogy nem tudom mit, és így nem tudom mikor érek haza. Válasz nem jött a sms-re így tovább indultam. 
Meg érkeztem és egy nagy modellügynökség előtt álltak a fiúk, mindenki még Niall-ék is. 
-Hello...-mondtam elkerekedett szemekkel. -Mit fogunk mi most csinálni? 
-Meglepetéééés-kiabálta el magát Carlos majd mindenki elkezdett tapsolni meg ujjongatni   Én egy darabig csak néztem rájuk majd amikor már tényleg nem értettem semmit oda fordultam Harryhez és meg kérdeztem.
-Ez most mi??-nevettem el magam.
-A fiúk buliján rajta vagy egy csomó képen és felhívtak minket hogy lenne számodra egy model meló.. persze ha akarod... szívesen kipróbálnák milyen vagy... -mosolygott Harry.
-Ez szuper... - és megöleltem.
Elindultunk befelé. Engem elráncigált 2 lány egy öltözőbe a fiúk pedig mentek a terembe ahol engem fognak fényképezni. Gyorsan ki sminkeltek, de nem nagyon mivel megjegyeztem hogy azt annyira nem bírom. A hajam is meg csinálták majd rám adtak egy nagyon csinos koktél ruhát.Mikor bementem a terembe, le kellet ülnöm először egy kanapéra. Mikor bejött Harry végig a szemébe néztem , egyből levettem belőle  hogy elég jól nézhetek ki.
Egy csomó képet csináltak, mindig más ruhában.Nagyon élveztem és nagyon kedvesek is voltak.
 Este 9-kor végeztünk, a fiúk már alig várták hogy haza érjünk... de kijelentették hogy azonnal meg akarják nézni a képeket hogy mindenki választhasson magának egy kedvencet.
Zayn kedvenc: ő határozottan kijelentette hogy nagyon jól áll a szemüveg én csak mosolyogtam és bólintottam egyet.

Liam kedvence : bár egy kicsit szomorú volt hogy az autót nem tarthattuk meg..! Ezen én még jobban nevetni kezdtem és megígértem neki hogy majd egyszer lesz egy ilyen autója.


Lou kedvence : Bár szerinte inkább narancs sárgának kellet volna lenni-e a kardigánnak, mert az sokkal szebb. 
Niall kedvence : Ő azt mondta hogy nem is nagyon tud választani mert mindegyiken nagyon szép vagyok... én csak nyomtam egy puszit az arcára és tovább néztük a képeket.
És hát Harry kedvence.. bár mikor kimondta hogy neki ez nagyon tetszik mert milyen szép a háttér én csak oldalba böktem , mire mindenki elkezdet nevetni. Ő csak mosolygott majd adott egy puszit. És kijavította magát , miszerint én nagyon szép vagyok, csak sok a ruha....!
-Ez neked sok ruha ?-néztem rá nevetve.
-Hát egy bikini vagy valami ha már medencénél vagy ...-mosolygott. Meg néztük az összes képet majd kiválasztottuk egy mappába azokat amik szerintünk még jól sikerültek. Mivel mindenki nagyon fáradt volt, így nekem kellet kaját csinálnom, mint mindig. De szeretek nekik főzni, és akkor a legjobb amikor magyar ételeket csinálhatok. Mindig azt mondják hogy finom és hogy náluk miért nincs. Kaja után Harryvel bepakoltuk a mosogatógépe a cuccokat majd mindenki elment aludni. Harry ismét a szobám felé vette az irányt. 
-Ma is itt alszol ?-kérdeztem és elővettem egy pólót meg egy rövid shortot...!
-Hát , tudod.. nekem nincs már szobám..-nevetett majd leült az ágyra.
-Ezt hogy érted ?-fordultam hátra.
-Hát ez volt az én szobám... csak át alakítottuk neked-mosolygott.
-Komoly ? és akkor te hol aludtál volna ha például nem jövünk össze ?-néztem rá mosolyogva és az ölébe ültem.
-Akkor addig könyörögtem volna, amíg bennem adod a derekad..!-nevetett majd megcsókolt. 


7 megjegyzés:

  1. Jó lett :)) Neked legalább írnak mármint én írok de bazdmeg nekem soha a büdös életbe nem. Ja bocsi nem ide akarom ki élni magam. Ha van kedved nézz be az enyémbe ---> www.cartesrstory.blogspot.hu éppen egy nagyon szar helyzetbe vagyok. Ha megnézted légyszí írj valamit nekem hogy szar vagy nem. Köszi. De a tied tényleg jó. Hozz még egy részt ma ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii :) rendben nézem :) figyelj nem a komik mondják meg hogy milyen vagy... ha te azt mondod magadnak hogy jó az amit írok akkor az jó is ... :)) Ha m eg lesz a 4 komi akkor hozom :))

      Törlés
  2. Nagyon jó lett!! imádtam! :DD És egyáltalán nem lett lapos! :P Siess a kövivel! :) ;)

    VálaszTörlés
  3. Még 2 kom. és hozom :9) ÖRÜLÖK HOGY TETSZIK .. :3 ♥

    VálaszTörlés
  4. nagyon jo lett!! :) akkr ha minden jol megy este lesz a kovi?? varoom!! :3

    VálaszTörlés
  5. Imádom! *-* Szerintem, nagyon jól írsz, és nem lett lapos! Siess a kövivel! :)♥

    VálaszTörlés