2013. július 22.

Part 16.- Talán végig kellet volna hallgatnom ... !

Köszönöm a kommenteket és azt hogy ennyire tetszik nektek :) Amint láthatjátok változtattam egy kicsit a külsőn :) remélem tetszik :)) 7 komment  és már teszem is ki a következőt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- Ne már Linda... !-mondtam majd elindultam.
Válassz nem jött, így kénytelen voltam oda menni. Belépve, a fiúk beszélgetése abba maradt,meglepődve és karba tett kézzel álltam meg. Egy-két percig csak csönd volt,majd Niall állt fel.
-Kérlek hallgasd végig... nem teljesen úgy van mint ahogy te hiszed Anne !- lépett oda hozzám és megfogta a karom. Én kirántottam, majd egy kicsit elléptem Niallertől.
-Tudjátok mit nem értek ...!? Ha Harry csinálta a problémát akkor miért ti magyarázkodtok! És különben is honnan tudtátok hogy itt vagyok??-néztem rájuk dühösen.
-Tom hívta fel Harryt még régebben, hogy ha még egyszer ilyen állapotba kerülsz miatta, akkor lelöki a London-Eye tetejéről!-mondta Liam, és bele ivott a poharába.-Ebből gondoltuk hogy valami oknál fogva még itt vagy Londonban.
Én nem mondtam semmit, csak fejemet rázva elmentem. A fiúk utánam szóltak, de én mit sem törődve ezzel kimentem a Nando's ajtaján.
 A hűvös de még is kellemes Júniusi szél megcsapta az arcom , amin megint előtűnt egy könnycsepp. - Miért van az hogy ha veletek találkozok, mindig csak sírás lesz a vége ..!?-mondtam magamban és elkezdtem sétálni. A célt nem tudtam , csak mentem előre. Egy idő után kilyukadtam a parton. Elmentem egy olyan helyre ahol nem nagyon nyüzsögnek. Bár reggel 10-kor sehol sincs óriási forgalom. Főleg nem a parton 25fokban. Leültem  a homokba és csak bámultam ki a fejemből. Elkezdtem agyalni .... talán Harry meg érdemli hogy elmondhassa .... talán teljesen más hogy van mint ahogy én beképzelem magamnak. -Úristen ... mindent elszúrok! Elveszítem a legjobb barátaimat és a szerelmemet!-mondtam majd gyorsan felpattantam és megfordulva tengelyem körül indulni készültem, de valaki az utamat állta. Hazza!
-Figyelj ... annyira sajnálom! Nem tudom elégszer elmondani mekkora idióta is vagyok! De kérlek ... ne hidd el  hogy bármi is van köztem és Madison közt.... és...- hadarta de nem tudta befejezni. Én magamhoz húztam és megcsókoltam. Ő meglepődött de gyorsan vissza csókolt. Tudtam hogy ha most elengedtem volna lehet soha többet nem látom, hisz turnézni mennek. Mikor már levegő hiányában elváltunk egymástól, én hirtelen megöleltem és olyan szorosan tartottam mintha az életem múlna rajta.
-Sajnálom...!-suttogta a fülembe.  
-Én is , sajnálom hogy nem hallgattalak végig.. ígérem többet nem fordul elő!-mondtam majd megpusziltam az arcát. Ő elmosolyodott. Még megcsókoltuk egymást, majd kézen fogva vissza indultunk a Nando's-ba ahol a fiúk voltak. A turné busz az üzlet előtt várt. Hát vagy több mint 200 ember állta körül,az is biztos.
Gyorsan bementünk majd a többi fiút kézen fogva felmentünk az irodámba. 
-Ez csodálatos!-nézett körül Zayn.
-Tudom...!-mosolyodtam el.
-Nah akkor mehetünk!?-lépett be a szobába Paul is.
-Sok sikert... vigyázzatok magatokra!-léptem oda a fiúkhoz hogy megölelhessem őket és bele törődve abba hogy már csak fél év múlva látom őket, kevés könnyel elengedjem mindannyiukat. 
-Khmm!-köhögött egyet Louis. -Te is jössz!-mondta értetlenül.
-Én ? De hát a cuccom sincs itt!-mondtam majd körbe néztem a szobába, jelezve hogy semmi nélkül, nem nagyon kellene elindulnom!
-A buszban van !-mondta Paul mosolyogva és elindult kifelé.
-Nah akkor gyertek!- mondta Zayn és a hátára kapott majd úgy rohant le. A lépcsőn majd nem elesett, de ügyes férfi létére tartotta magát. Én csak nevettem , mikor kiértünk a rajongók sikítozni kezdtek. A fiúk adtak egy pár autó-grammot, Zayn úgy hogy még mindig a hátán voltam, én ezen csak még jobban nevettem. Egy pár fotós készített képeket, ahogy ezt a fiúk észre vették elkezdtek viccesen pózolgatni és néhány rajongót is maguk mellé vettek és úgy hülyéskedtek tovább. Minket is lekaptak Zayn-el!
Mikor végre elértük a buszt Zayn letett, én nyomtam egy puszit az arcára ezáltal megköszöntem hogy "hordozott", majd bevártam Harryt. Ő mellém ért, megfogta a kezem... egymásra néztünk és mosolyogva beléptünk a buszba.
-Ez nagyon szép!-néztem körül.
-Paul... Paul!-csak ennyit mondott Liam.
Én elmosolyodtam és leültem a kanapéra. Harry mellém ült és át karolt, én a vállára hajtottam a fejem és úgy néztem a többieket. Ő nyomott egy puszit a fejemre majd megszólalt. 
-Nagyon szeretlek!-és egy kicsit magához szorított.
-Én is!-mosolyodtam el.
-Újra együtt ! Éljen -éljen!-kezdet kiabálni Louis és a velünk szemben lévő garnitúrára ugrott, majd mint egy gyerek össze-vissza pattogott rajta.
-Louis, szállj le a kanapéról!- szólt Paul egy kicsit idegesen.-Nem vagy te 5 éves!
Én elkezdtem nevetni és bele gondoltam mit kell nekem majd átélnem itt. Persze élvezni fogom, hisz imádok a fiúkkal lenni!

Este már a turné állomás első helyén voltunk. Egy óriási szabadtéri színpad.. csodálatos volt.
Este mindenki hamar... vagy is 11-kor elment aludni, mivel reggel már 9-kor el kell kezdeni készülődni. Harryvel együtt aludtunk, és annyira boldog voltam hogy nem bírtam abba hagyni a mosolygást.. szerintem még alvás közben is fülig ért a szám.

Reggel arra keltem hogy egyedül vagyok az ágyban. Harold sehol, rá néztem a a telefonomra... 7 óra! Jólvan Anne nehogy sokáig aludj...!
Gyorsan felöltöztem...


A hajammal pedig nem akartam sokat bíbelődni ezért csak szimplán kivasaltam.  

Ez volt körülbelül egy óra, de ez idő alatt a fiúknak még a hangját sem hallottam. Gyorsan zsebre tettem a telefonom és a nyakamba akasztottam a fényképezőm. Kiértem a napsütötte térre. Körülvéve rengeteg kordonnal és egy csomó székkel. Az tuti hogy rengetegen lesznek. Már egy ideje sétálgattam mikor meghallottam egy ismerős hangot... Niall kiabált. 
-Gyerünk Harry... gyerünk!-mondta viccesen. Én körül néztem és láttam ahogy felém futnak vagy is csak Harry. Gyorsan lekaptam őket.

-Szegénykém!-nevettem el magam és ezzel Harryre céloztam.
Nem akartam meg zavarni az  edzést ne hogy az "edző" az az Niall, mérges legyen rám. Csak villantottam egy mosolyt... majd láttam ahogy Harry már kicsit fáradtan eltátog egy "Jó reggelt Szerelmem"-et. Megkerestem többieket majd egy kis idő után Harryék is felbukkantak. Elkezdtek próbálni én pedig csak kattintgattam... hiába volt a főpróba a fiúk egyszer-kétszer megcsinálták rendesen, de amikor már kezdtek fáradni ki jött belőlük a hülyéskedés és már mindent csináltak csak azt amit kéne nem! Paul a fejét fogva egy 30 perces szünetet rendelt elő. Harry gyorsan lefutott a színpadról és egy csókot nyomott az arcomra.   
-Tudod hogy ma is csodálatos vagy ?-nézett mélyen a szemembe és közben átkarolta a derekam. Én a kezemet vállán pihentettem és megpusziltam a száját... újra..és újra...és újra. 
-Nah, ne játszunk!-szólt Harry mosolyogva és megcsókolt. Én vissza csókoltam és már csak arra lettem figyelmes hogy a fiúk körbe állnak minket és mindenki a telefonjával fotóz. Én csak mosolyogtam, Harry is észre vette a fiúkat és újra megcsókolt.
-Had legyen egy jó napjuk!-kacsintott.


8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!!!Örülök hogy Harry és Anne végre kibékültek! :) Kérlek siess a kövivel!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira örülök hogy tetszik :)) ma már elkezdtem írni :)) holnap szerintem kint lesz :)

      Törlés
  2. Annyira jó lett!!! Örülök, hogy megint együtt vannak! :) Nagyon jó lett az új kinézet! :) Siess a kövivel! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) megint változtattam rajta X"D :D sietek ;)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett!! Végre kibékültek! ^^ :D A kinézet is jó lett! :)) Siess a kövivel! :*

    VálaszTörlés
  4. Jó lett! :/ ügyes vagy! Kövit ♥_♥ :( örülök hogy Anne ott maradt ;) ja és tetszik az új desing. :) mit írjak még? Csak így tovább. Öhmm idontknow :P you no I no we no or not? Nem tudom mit írtam amúgy xD siess a következővel.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett egyszerűen imádom a blogod :-) siess a kövivel ;-)

    VálaszTörlés
  6. tok jolett.!! gyorsan kovit!! :))

    VálaszTörlés