2013. július 24.

Part 17.- Turnézunk ...

Köszönöm a kommenteket :)) Annyira örülök nekik :) Remélem a feliratkozok száma  is nőni fog egy kis idő múlva :)) 7 megjegyzés és hozom a következőt :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A fiúk a nap hátra levő részében pihentek és hülyéskedtek.
A koncert előtt 2 órával kezdtünk el készülődni.. a fiúk az öltözőkben, én a buszon. Nem akartam nagyon csicsásra venni a dolgot hisz csak hátul fogok állni, vagy is a színpad mellett Paulal. De elvileg a fiúk akarnak egy kis bulit a BackStage-ben, eljönnek a Carlosék is... ha minden igaz. Én  gyorsan lezuhanyoztam, felöltöztem és megcsináltam a hajam.



A fiúkról még készítettem a színpadra lépésük előtt egy képet.
Harry még oda lépett hozzám és  megcsókolt. Majd elindult fel a lépcsőn, még vissza pillantott és egy nagy mosolyt küldött. Én  utánuk kiabáltam egy " Hajrááá fiúúúk"-ot mire ők kiabálva az az üdvözölve a Directionereket kirohantak a színpadra.
A koncert szuper jó volt ... de a vége felé történt egy kis baj..! Én csak annyit láttam hogy Harry jön lefele és nem néz ki túl jól... egyből oda rohantam és hol Paulra hogy Harryre néztem.
-Jól vagy ?-kérdeztem aggódva.
-Igen .. nem .. nem annyira!-válaszolt és leguggolva a fejét fogta. Hoztak neki egy üveg vizet és orvost is hívtak. Én vissza rohantam a színpad széléhez ahol Niall már türelmetlenül sétálgatott.
-Nah mi történt hogy van?-nézett körbe aggódva.
-Nem tudjuk mi a baja..-és elkezdtem a homlokom dörzsölni idegességemben.
-Mit csináljunk addig ? Ez nem volt a tervben ... -mondta és kipillantott a fiúkra.
-Tweet kérdések ... Hajrá!-löktem vissza a színpadra. Ő teljesítette amit mondtam és a válaszolgatások végére Harry is jobban lett és vissza ment. A fiúk gyorsan lepacsiztak meg veregették Hazza vállát és elénekelték az utolsó 2 számot!

-Ügyesek voltatok ... mindenkire büszke vagyok ... és Anne kösz a király ötletet!-lépet oda Liam és át karolva a vállam megölelt közben pedig pezsgős poharát az égbe nyomta.

-Segítek ott ahol tudok ..!-mosolyodtam el.
-Akkor gyere nekem segíts... iszonyatosan szeretett hiányom van...!-húzott oda magához Harry és hevesen megcsókolt. Az este többi részét táncolással és hülyéskedéssel töltöttük a backstage-ben... a BTR-es fiúkkal. Olyan hajnali 2 körül Paul jött be hozzánk kicsit idegesen.
-Gyerekek, változott a terv.. holnap Európába kell mennünk, ott lesz a második helyszín. Holnap 1-kor indul a gépünk.-mondta majd lekapcsolta  a zenét és elment.
-Hurrá!-mondta lehangolódva Lou.
-Nah, akkor go' mindenki aludni.-irányítottam a fiúkat a szobák felé. Elköszöntek a többiektől így Kendall-ék is elindultak.
-Jössz velem ?-fogta meg a kezem Harry.
-Mindjárt, csak elpakolok utánatok ... mert ha ezt holnap Paul meglátja sikítva rohan el Európáig.-nevettem el magam és elkezdtem pakolni. Harry is nevetett, majd egy idő után csak állt és nézet.
-Vagy segítesz vagy menj aludni ...!-mondtam mosolyogva.
-De ha te így pakolsz , akkor én nem tudok másra figyelni.-mondta, majd megharapta a szája szélét.
-Harry...-nevettem el magam.  Még kellet győzködnöm egy kicsit de aztán segített. Fél 4-kor mentünk el aludni. Harryt elnyomta az álom, én pedig lassacskán lecsuktam a szemem.

Reggel úgy pattantam ki az ágyból mintha 10-12 órákat aludtam volna, pedig csak reggel 9 volt.

-Jó reggelt fiúk... ilyen korán fent?-néztem körül és lehuppantam közéjük a kanapéra. Mindenkinek tiszta kómás feje volt,én meg csak mosolyogtam rajtuk.
-Jó reggelt! Nah látjátok így néz ki az aki nem hallgat rám és éjjel 2-ig táncikál!-mosolygott Paul, és rám nézett, majd elismerően bólintott és hozzá tette  hogy ahhoz képest hogy csak 5 órát aludtam elég frissen nézek ki. -Nah akkor menjetek pakoljátok össze a bőröndöket... repülővel megyünk!-jelentette ki és kiment. A fiúk lassan felkászálódtak a kanapéról... Louis pedig a földről (?).
Mindenki elkezdett felöltözni és össze pakolni. 2 órával  reptérre való indulás előtt körbe mentem megnézni hogy tudok -e valamit segíteni. Mikor megláttam Niallt... hát kénytelen voltam lefényképezni ... Kis cuki (:D).

A fiúk is oda jöttek és elkezdtek nevetni. Louis bajszot akart neki rajzolni, én meg alig tudtam lebeszélni róla. Mikor a fiúk felhagytak a szívatás ötletével, elmentek és tovább pakoltak. Én össze szedtem Niall ruháit és bele tettem a másik bőröndbe. Mikor már majd nem indulni kellet én lassan felkeltettem... ő félkászálódót  és egy álmos mosolyt villantott, majd beugrott neki hogy nem pakolt össze. Elkezdet rohangálni fel és alá,én elé álltam meg fogtam a vállát és megfordítottam... éppen az össze pakolt bőröndökkel találta magát szemben,elkezdett nevetni.
-Ohhh köszi!-mondta mosolyogva. 
-Nah akkor induljunk!-léptem oda a cuccaimhoz. 

Elértük a reptért. A rajongók már ott tolongtak és sikítozva hol az egyik hol a másik fiú nevét, próbáltak minél közelebb kerülni hozzánk.
-Ez tök jó!-rohant oda Lou és elkezdet autó-grammot osztogatni meg képeket csinálni. A fiúk is csatlakoztak, én pedig Paulal a bejáratnál beszélgettem. Mikor végeztek, elindultunk hogy leadhassuk a csomagokat. 
Elértük a gépet... én elindultam volna föl a lépcsőn de Paul félre húzott. 
-Figyelj Anne...nem tudom hogy a múltkori fotózás óta csinálod-e még vagy abba hagytad, de kaptunk egy munka lehetőséget számotokra.-kezdte el Paul.
-Számunkra?-néztem rá kérdően.
-Hát a fiúk meg te , egy fotózás stb.-mondta mosolyogva.
-Rendben, szívesen!-szóltam boldogan és elindultam fel a gépre. A fiúk már elhelyezkedtek. Szerencsére volt egy 4-es hely ahová Lou,Liam,Zayn és Niall betudott ülni, bár volt egy kis vitatkozás hogy ki üljön az ablak mellé, de szerintem megoldották. Én mellettük ültem Harryvel egy 2-es helyen. Paul pedig előre ült és elkezdte nagyban nyomkodni a laptopját... gondoltam oda megyek megkérdezni tudok-e valamit segíteni, de a fiúk vissza húztak mivel Pault ilyenkor ne "zaklassam" mert akkor tuti elcsessz ' valamit és legrosszabb esetben valamit elnyom és mehetünk Kínába énekelni.
-Jól van akkor nem...-huppantam vissza az ülésembe. Már vagy 3 órája utazhattunk mikor már majd nem elaludtam... de Harry az arcom elé nyomta a telefonomat.
-Nézd ... Niall küldte neked!-mondja nagy mosollyal.

-Elvannak..-mondtam nevetve.-De miért van nálad a telefonom?-néztem rá mosolyogva.
-Hát , csak úgy ...-vigyorgott vissza.
-Ha elnyomsz valamit kinyírlak ...-és nyomtam egy puszit a szájára, mire ő mosolyogva elkezdte össze -vissza nyomkodni.
-Harryyyyyyy... ne már!-szóltam rá nevetve. -Te veszel újat ha elromlik!-és megfogtam a csuklóját amiben a telefon volt, hogy elvehessen tőle.
-Rendben!-és tovább nyomkodta. Egy ideig még ez ment, és a fiúk is felfigyeltek rá... én csak nevettem..! 

Leszálltunk a gépről, felvettük a csomagokat és elindultunk a Párizsi hotelba.
-Nah, itt olyan 1 hetet leszünk, és 3 fellépésetek lesz!-jelentette ki Paul és közben a fülére akasztott headset-be is beszélt valamit.
-Uhhh , ez szuper! Eltudunk menni megnézni az Eiffel-tornyot meg ilyenek! Meg lehet látunk Kvazimodot.-mondta boldogan Louis.
-Kvazimodot?-nézett rá értetlenkedve Zayn.
-Szerintem a Notre-Dame-ra gondol...-szóltam nevetve és megnyomtam a lift gombját.
Felérve a szobákba mindenkinek elállt a lélegzete... főként nekem! Hisz a fiúk szoktak 5 csillagos hotel szobákba járni, de itt minden ki volt készítve nekik - kaja,videojáték,italok- és a csodás kilátásról ne is beszéljünk.
-Öhmm, ez mind szép meg minden..! De figyelj Harry ha Annel "játszani" akartok este, akkor kérlek halkan mert egybe nyitott szobák vannak az az bármikor át török este azon az ajtón és sikítozva fogok véget vetni neki.-mondta Lou és próbált komoly lenni, de ahogy meglátta hogy Niall már a földön fekszik és nem kap levegőt a röhögéstől őt is elkapta a görcs.
-Jól van Lou, ne aggódj! Úgy se leszek itt csak 3-4 napot!-mondtam majd elkezdtem pakolni, de a fiúk megdermedve néztek rám.
-Hogy mi?-értetlenkedett Liam.
-Hát itt leszek veletek 3-4 napot és utána repülőre szállok!-mondtam majd leültem az ágyra.
-De miért ülsz repülőre ?-kérdezte Harry és mellém ült.
-Mert elmegyek.....!-válaszoltam és rá néztem Harryre.


5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!!!Nagyon várom a folytatást!:) Kérlek siess vele!!! :) XD :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó! Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett siess a kövivel! :DD

    VálaszTörlés
  4. Siess a következővel! Nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett csak így tovább :-) :-*

    VálaszTörlés