2013. július 20.

Part 13.- Vége a mérhetetlen boldogságnak ?

Hello :) Köszönöm a komikat :) sajnálom hogy nem hoztam tegnap este a részt ....! de itt van és ez tényleg hosszú lett :) remélem tetszik és kérlek kommentelj ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heves csókolózásba kezdtünk, amit egy ismerős hang zavart meg. Skype csörgés.  Anyu hívott. 
-Jobbkor már nem is lehetett volna...-mondta Harry és hátra dőlt az ágyon.
-Ne legyél ilyen...-nevettem el magam. -Menj inkább zuhanyozz le... -mosolyogtam rá és leültem a gép elé.
Harry szót fogadott és el is tűnt a fürdőben. Én még gyorsan utána néztem, majd rá kattintottam az "elfogadás" gombra. A monitoron egy mosolygós arc jelent meg.
-Sziaa kicsim, de jó téged újra látni.- mondta anya és nagyban mosolygott. 
-Szia anyu, két hete beszéltünk utoljára.... nem sokat változtam... -nevettem el magam. Beszélgettünk még egy kicsit , meg kérdeztem hogy van apu/öcsi/nagyi majd anyu egyszer csak meg merevedett. 
-Anne, ki az a jó képű gyerek mögötted ? Nem szeretnéd bemutatni ... -mosolygott anyu, én meg gyorsan hátra néztem és észre vettem Harryt. 
-Öööö, anyu ő itt Harry .. a barátom ... -mosolyogtam és vártam anyu reakcióját. 
-Nah ez szuper... Sziaaa - integetett anyu , mire Harry közelebb lépet és vissza integetett egy nagy mosoly keretében. 
-Annyira ismerős vagy nekem ... de nem tudom honnan..-kezdte el anyu.
-Figyelj ... Anya... menj be a szobámba ..- mondtam majd anyu elindult a szobámba, kicsit furcsállta miért kérem tőle ezt de mikor beért láttam az arcán a mosolyt.
-Nah , már rá jöttél ... ?-kérdeztem és elnevettem magam. 
- Jaaaaj !! Apaaaa , gyere gyorsan a lányunk egy énekessel jár ...-kiabált anyu. 
-Nah jó .. szia anya.. -majd letettem a Skypeot. 
Harryvel össze nevettünk. Én lecsuktam a laptopot, felálltam és megfordulva Harry csak 2cm-re állt tőlem. Én nagyban mosolyogtam mire ő megcsókolt. Elkezdtünk csókolózni , majd derekamnál fogva az asztalra emelt. Én bele nevettem a csókunkba. Harry értetlenül nézett rám.
-A laptopomon ülök..- nevettem.
-Ez legyen a legkisebb gondunk ..-kacsintott majd újra megcsókolt. Lábamat a dereka köré fontam így sokkal közelebb került hozzám. Felemelt és az ágy felé vette az irányt.
[ Ami ez után történt a fantáziátokra bízom ;) Tudjátok nekem nincs piszkos fantáziám , nekem sexy képzelő erőm van :D ]


Reggel lassan keltem fel. Harry nagyban aludt, így gondoltam gyorsan elmegyek lezuhanyzok és felöltözöm. 

Mikor kijöttem frissen és ruhában Harrynek lekonyult a szája.
-Azt hittem reggel folytatjuk ....-mosolygott.
-Persze..-mondtam majd elnevettem magam. Gyorsan felöltözött ő is , neki kevesebb gond , hisz csak egy trikó meg egy nadrág volt. Én addig meg ágyaztam. 
-Amúgy szerintem még most is folytathatnánk ... majd csendben leszünk .. mosolygott.
-Harry...- majd hozzá vágtam a párnát.  Ő felém rohant és kirántott a szépen megcsinált ágyból még  egy párnát majd azzal kezdett el engem kergetni .. egy ideig csak rohangáltunk a szobában meg nevettünk . Mikor már látszott rajtam hogy ügyesen eltudok ugrani előle megunta és a hátára kapott. Lerohantunk  a konyhába nevetve, de elszállt a boldogságunk mikor meg láttuk hogy mindenki lent ül ... Paulal együtt véve és valami nagyon komoly dologról beszélhettek mert olyan volt az arcuk mintha világ háborúra készülnénk. Harry letett a földre és értetlenkedve nézett körbe. 
-Jó reggelt Anne  és Harry .. kérlek üljetek le ...- mondta Paul és a kanapé felé biccentett ahol a többiek is ültek . Én nem ültem le , csak karba tett kézzel álltam meg mellettük . Rá néztem Niallre aki csak megrántotta a vállát .
-Nah szóval gyerekek ...- kezdte el Paul.
-Ugye nincs semmi baj ?-kérdeztem és megvető pillantásokkal néztem rá a fiúkra , hátha csináltak valami olyat amit nem kellet volna .. vagy talán Harry  twett-je hozta ide Pault ?-Ugye nem az a baj , amit reggel Harry tett föl a netre .. ? -néztem Harryre aki csak meghúzta szája egyik szélét.
-Nem, azzal nincs semmi gond.. hisz Harry meg engedheti magának hogy modellekkel járjon ... -kacsintott rám Paul.
-Modell ?-néztem rá furán.
-Kislány azok a képek eszméletlenek .. azzal van tele a világháló ...- mondta Paul. 
-Köszönöm , akkor mi a baj ? -néztem most már tényleg semmit sem értve. 
-Nah a turnéval kapcsolatban .. - nézett végig a fiúkon Paul.
-Neh már.. elmarad ... ?-nézett föl Niall .
-Nah , befejezhetem végre a mondatott.... - szólt Paul és tapsolt egyet. -Amiért ide jöttem a turnéval kapcsolatban az nem igazán a fiúknak szól ... mert hogy csak tud Ann , a fiúk a héten bejöttek hozzám és térden csúszva ... szó szerint ... könyörögtek hogy had jöhess el velünk .- mondta Paul és mosolyogva végig nézet a fiúkon. Én csak elkerekedett szemekkel figyeltem és vártam hogy elmondja hogy most akkor mi van ... ?
- A lényeg a lényeg ... hogy a fiúk imái meghallgatásra kerültek és jöhetsz velünk turnézni .... - mondta Paul . Ahogy elmondta a mondatott a fiúk felugrottak és elkezdtek ordibálni meg sikítozni . Én még mindig a hallottak sok hatása alatt voltam így csak akkor tértem vissza  földre mikor Harry felkapott és megpörgetett. Ahogy körül néztem elkapott a röhögőgörcs. Niall és Louis a kávézó asztalon táncoltak, Zayn feltett kezekkel rohangált körbe-körbe azt sikítozva hogy " éljen Paul , Anne jön és nem fogunk éhezni " én erre csak még jobban elkezdtem nevetni de amit Liam művelt .. hát az túl tett minden határon. Oda rohant Paulhoz és elkezdett előtte ugrálni majd egyszer csak a nyakába ugrott mint egy kisgyerek és megpuszilta az arcát... Paul csak elkezdett nevetni majd elindult az ajtó felé ... ( szerintem ez még neki is sok volt ) ... kiabált még egy "Sziasztok srácok majd még jövök"-öt és eltűnt. A fiúk táncolásába én is beszálltam , majd mikor kitomboltuk magunkat fáradtan huppantunk le a kanapéra.
-Ez hogy jutott eszetekbe ? -néztem körbe mosolyogva.
-Hát először Niall nyávogott hogy nem akar itthon hagyni ... majd mikor kicsit közelebb kerültél .. vagy is ahogy este hallottuk most már nincs is köztettek távolság .. -nevetett Zayn. -Harry  is nyávogni kezdett így már Louis is és mi is beszálltunk Liammal mikor rá döbbentünk hogy kell a tápláló kaja... -szólt Zayn és mosolygott tovább.
-Hát oké.. - nevettem - De remélem nem lesz gond nektek ...-néztem körbe mire mindenki elnevette magát. 
-Te gond ? - mondta Liam majd elindult a konyha felé. 
-Jól van na ... -mondtam majd én is felálltam. -Kér valaki reggelit ?-néztem körbe.
-Éééééénnn-jött az egyhangú válasz mindenkitől. Gyorsan össze dobtam egy kis tojásrántottát majd megreggeliztünk. A fiúk elkezdtek a tv-n valami videojátékkal játszani én pedig eltettem a tányérokat. 
-Nem csinálunk ma valamit ? - kérdezte Zayn és körbe nézett. 
-Este menjünk el... ünnepeljük meg az eddigi legjobb turnénk kezdetét ..-szólt Harry.
-De én most gondoltam - forgatta a szemét Zayn.
-Akkor menjünk le a partra vagy valami ... -kezdtem el mire mindenki fel szaladt a szobájába és vissza kiabáltak egy "oké  10 perc múlva az ajtónál"-t . Én elnevettem magam és Harryt kézen fogva felráncigáltam  a szobába... vagyis most már a szobánkba. Gyorsan felvettem a fürdő ruhám majd elindultunk a  partra. A fiúk egész úton meg voltak őrülve.. rohangáltak össze-vissza ...! Megálltunk egy fagyisnál. Mindenki kért  2 gombócot már csak Loura vártunk.
-Válasz már haver .. itt fogunk meg rohadni .... -mondta Harry.
-De ... de ... itt nincs répa ízű...- szólt szomorkásan és választott magának egy mangó + narancsot ... mivel ezek voltak csak narancssárga színben.
-Ha haza értünk csinálok neked .. tudom hogy kell ...- mondtam majd meg löktem egy kicsit Lout a vállammal . Ő csak elmosolyodott és innentől kezdve sokkal jobb kedvel ment mindenfelé. Míg leértünk a partra a fiúk körülbelül csináltak a rajongókkal 100 képet és kiosztottak vagy 2000 autó-grammot. 
-Tudok egy szuper helyet, ahol senki sem fog minket zaklatni .. gyertek !-elindultam a fiúk pedig utánam. Egy sziklás helyre mentünk ahol csak mi voltunk ...!
-Ez szuper ... -mondta Zayn és már rohant is a szikla szélére. Én elő kaptam a fényképezőmet és csináltam  fiúkról egy pár képet.
-Én is had ...-kapta ki a kezemből Niall a gépet. -Most készítek egy művész fotót ... -nevette el magát. Én csak ültem tovább majd Niall lefotózott. Meg mutatta a képet én pedig egy puszit nyomtam az arcára mivel elég jól sikerült kép lett. 
A fiúk ugráltak még egy darabig én pedig a sziklán ülve tapsoltam és sikítoztam nekik ezáltal dicsérve hogy milyen ügyesek.
-Te nem jössz ? -állt meg mellettem egy csurom vízes Harry.
-Ez rohadt magas ...-mondtam majd kicsit mosolyogva tovább néztem a többieket.
-Nah gyere ...-húzott fel a földről Harry majd a karomnál fogva oda vitt ahol a többiek ugráltak.
-Gyereee Annee ez nagyon jóó-mondta Zayn és már csak annyit láttam hogy zuhan le majd egy óriásit csobbanva lentről röhögve integet. 
-Inkább itt fent maradok...-néztem Harry szemébe jelezve hogy nem nagyon vagyok én az ilyenekhez hozzá szokva.
-Ne félj, itt vagyok ..-szólt majd megcsókolt. Én újra lenéztem, majd ismét Harryre. Ő megfogta a kezem és már csak arra lettem figyelmes hogy zuhanok. Egy óriási csobbanás és ennyi.
-Eszméletlen jóóó volt- kiabáltam el magam mire Harry elnevette magát.
-Nah látod..-mosolygott rám. Egészen napnyugtáig ugráltunk és rohangáltunk a parton. Meg néztük még a naplementét majd elindultunk haza.  Mikor haza fele sétálva nézegettem a képeket meg akadtam egynél. Meg mutattam Harrynek mire ő elmosolyodott és csak ennyit mondott .. -Niall!

Mikor haza értünk mindenki rohant zuhanyozni és egy fél óra múlva már majdnem mindenki kész volt. Vagy is csak rám kellett várni. Még gyorsan elrohantam a hajamat meg csinálni és már száguldoztam is le. A fiúktól egy gyors elnézést kértem és elindultunk.
Mikor beültünk a kocsiba Harry megjegyezte hogy ha ilyen csinosan fogok eljárkálni vele, akkor sajnos egész este rajtam kell hogy tartsa a szemét ... nehogy valaki elcsaljon. Én csak nevettem majd megcsókoltam. Mikor oda értünk kicsit feltűnt hogy annyian vagyunk mint az oroszok. Beverekedtük magunkat majd kerestünk egy asztalt. Harry és Liam elmentek valami piáért én pedig beszélgettem egy kicsit Niallal. Mikor Liam vissza jött ügyeskedve , nehogy leejtsen valamit én csodálkozva kérdeztem fel mégis hol hagyta a göndört.
-Öhhhmmm-kezdte el de sehogy nem akarta kimondani.
-Liam..-néztem rá most már egy kicsit idegesen.
-Ne legyél dühös ... -szólt mire én közbe szóltam.
-Már az vagyok .. mondjad .. -mondtam majd kezdtem felállni.
-Harry össze futott Madisonnal. -sütötte le a szemét. Madisonnal volt egy kis "kalandja " és nem nagyon örülök hogy így hirtelenjében felbukkant , hisz ki tudja .. lehet megint elcsavarja Harry fejét.  Nem akartam balhét , bízok benne ... de mikor már 2 órája nem jött  vissza tényleg kezdett a fejem vörös lenni... és ezt a többiek is észre vették , hiába volt már bennük néhány pohár.
-Gyere keressük meg ...-mondta Niall és a fiúkkal elmentünk a bár pulthoz .. mivel a legelején Madisonnal ott találkoztak.  Én csak néztem körbe-körbe mire Liam megszólalt. 
-Gyertek menjünk vissza , ezt nem kéne nézni... -mondta majd engem elkezdet vissza felé ráncigálni én kirántottam a kezem és hátra fordultam.
Volt mikor azt hittem hogy az életem romokban hever és a legjobb lenne ha nem is élnék .. ez az érzés most is meg volt ... csak 60-szor fájdalmasabb. Egy könnycsepp gördült le az arcomon .... amit másik ezer követet. Harry Madisonnal csókolózik ....! Elindultam kifelé, mindenkit ellöktem magam elől. Még hallottam ahogy Niall utánam szól és elindul de a tömeg elnyelte. Kiléptem a szórakozóhely ajtaján majd ahogy a lábam bírta elkezdtem futni. Mikor már éreztem hogy a lábam zsibbad a cipő miatt, levettem és kézben vittem tovább ... a lábam megkönnyebbült , de a szívem száz darabra szakadt. Elhaladtam egy éjjel-nappali bolt előtt. Nem tudtam mit tehetnék , így bementem .. levettem a polcról egy Whiskey-t és a pénztár felé vettem az irányt. A pasi elég furcsán nézett rám , de én ezzel mit sem törődve gyorsak kifizettem és kimentem.
A park felé mentem ... egyik kezemben a cipőm a másikban a whiskey, az arcomon folyik a könny, a szem festék. A szívem sajog , a lábam fáj .. a hajamat pedig össze vissza fújta a szél. Csodásan nézhetek ki. Leültem egy padra és inni kezdtem ... soha nem fojtottam piába a bánatom ... de most ezt tartottam a legjobbnak. 



6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!!!Kérlek siess a folytatással! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Örülök hogy tetszik :3 mivel hoztam 2 hosszút és egész héten hoztam :) így szerintem vagy vasárnap késő este( ilyen tájt mint most ) :) vagy hétfőn délután-este :)♥☻

      Törlés
  2. Úristenn!! Ez nagyon jó lett! Eddigi legjobb rész! :)) Léci siess a kövivel! :D :*♥ ☻☺

    VálaszTörlés
  3. hűha. nagyon jó lett mint mindig.:)
    mikor lesz kövi? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :3 örülök hogy tetszik ♥ vagy ma késő este vagy hétfőn :)))

      Törlés