2013. július 13.

Part 4.- Vigyázz London ! Jövök ♥

-Meglepetééééés! -kiabálta egyszerre az össze kis korom óta ismert anyu-apu barát. Hogy miért mondom ezt ? Mivel kis korom óta, sőt még az előtt is a szüleim nem voltak ilyen otthon ülős típusok. Mindig mentek a legjobb barátjukhoz, ez a barát rendelkezett egy kocsmával a kert másik felében. Amikor anyuék buliztak és a házban aludtam. Anyumék barátai kiskorom óta ismernek és szeretnek, mindenki nagyon rég látott és én is őket. Örültem hogy itt vannak és meg mutathatom mekkorát nőttem .
Egy hang sem jött ki a torkomon annyira meglepődtem.
-Köszönöm!-motyogtam és már a sírás határán voltam.
Mindenki oda jött egyesével megölelt, kaptam jó pár puszit és jelzéseket arra hogy most már hagyjam abba a növést. Ezekre a kis mondatokra elnevettem magam.
Nagyon jó volt mindenkivel beszélni egy kicsit. Mindenki meg kérdezte mik a terveim, mit fogok csinálni. Mikor elmondtam hogy Londonba szeretnék nagyon menni, de valahogy sehogy sem jön össze, mindenki elnevette magát és azt mondták-Várd ki a végét Ann-. Mikor már 6-an mondták ugyan ezt , oda mentem anyuhoz és felkérdeztem.
-Anya! -néztem rá komolyan , de a szemeim még csillogtak az öröm könnyektől. -Miért mondja mindenki azt hogy várjam ki a nap végét ?- néztem rá gyanúsan.
-Hát mert ez még csak a kezdet! -kacsintott és elment egy kis pezsgőt tölteni.
Nagyon jól éreztem magam, de az hogy nem tudom mit terveznek a "nap végére " így egy kicsit frusztrált voltam. Eljött a torta ideje.


Elfújtam,tapsoltak,felvágtuk,megettük. Körülbelül ennyi volt. Sokkal jobban szórakoztam, mintha elmentem volna a barátaimmal bulizni. A barátaim ,akik nincsenek. De nem is hiányoznak.
Majd eljött az ajándékozás ideje. Ezt onnan tudtam hogy anya elkiabálta magát -Ajándék-! Nem volt nehéz rá jönni. Mindenki gratulált a jövőmhöz ( amit nem értettem hisz nem vittem eddig semmire) , van akitől pénzt kaptam van akiktől ruhát,cipőt. Majd jött amire nem számítottam. Apum legjobb barátja, az aki nekem is a legjobb barátom volt , feltételesen, mindig segített ha kellett.
-Tessék. Remélem örülni fogsz neki! -adta oda a kis dobozkát és nagyban mosolygott.
-Köszönöm, és biztos! vigyorogtam és kinyitottam a dobozt. Gyorsan a szám elé kaptam az egyik kezem. Meg állt a szívem egy másodperce. Egy 1D koncert jegy volt benne még hozzá VIP.
-Jézusom. Köszönöm!!-ugrottam a nyakába. Majd jobban meg néztem a jegyet. Úgy értem hozzá mint valami évszázados kincshez. Majd meg akadtam egy szón. London.
-Hogy juttok én el oda ? -kérdeztem csalódottan.
-Így!-adta oda anyu és apu a repülő jegyet és a szálloda címét.
-Úr isten. -elkezdtem sírni. Végre kijuthatok Londonba. Végre láthatom őket.
-És mennyi időt leszek kint? -kérdeztem anyuékhoz fordulva.
-Addig maradsz , ameddig csak akarsz. Csak kérlek vigyázz magadra ! A szállodában  addig leszel ameddig kedved tartja vagy esetleg nem találsz egy házat. Mivel apud elintézte. -biccentett apa felé- Tom a régi barátjáé a szálloda és mivel ismer téged,minket, nagyon szívesen ajánlotta fel.-mosolygott anya.
-Nem hiszem el! Köszönöm ...köszönöm..köszönöm-ölelgettem végig a szüleimet.
Mikor már fél 2-őt ütött az óra lassan mindenki haza indult. Anyuék is a szobájuk felé vették az irányt. Én még oda kiabáltam egy "köszönöm" szót és berohantam a szobámba. Nem tudtam aludni. Nem tudtam lenyugodni. Jézusom, végre elmehet Angliába. Nem hiszem el. Még egy órát örültem az ajándéknak , majd hála istennek elnyomott az álom.
Másnap reggel 8-kor kirohantam a szobámból. Gyorsan meg reggeliztem és felöltöztem.


Gyorsan kiszaladtam a garázsba a bőröndömért, majd becibáltam a szobámba. Fogalmam sincs hogy mennyi időt leszek kint, és hogy mit vigyek !Gyorsan össze pakoltam 4 bőröndnyi ruhát, az egyikbe csak cipők voltak. Kicsit se viszek sok mindent. De ez annyira meglepet hogy nem tudom mit csináljak. Délután 2-kor indul a gépem. Délig elütöttem az időt. Majd alig vártam hogy elinduljunk. Gyorsan elköszöntem a nagymamától, majd vissza ültem a kocsiba és már türelmetlenkedtem hogy mikor érünk már oda.
Mikor meg érkeztünk gyorsan feladtam a csomagokat. Elköszöntem anyuéktól. Anya kicsit megkönnyezett, de mondtam neki hogy majd minden este Skype-olunk. Gyorsan be chekoltam és már rohantam is géphez. Irtó jó helyett fogtam ki, ablak mellet.(pacsi*) .
Próbáltam aludni egy kicsit, de csak egy pár óra sikerült.

9 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁ Nagyon jó lett!! Végre sikerül neki!! Siess a kövivel nagyon várom!!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Siess a kövivel! :-). Nagyon jó <3 És végre sikerül kijutnia Londonba + megy egy 1D koncertre VIP jeggyel *o*
    Siess! :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó! *-* Siess a kövivel! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó.:) Siess a kövivel.:)

    VálaszTörlés
  6. Iratkozzatok fel :)) És köszi tényleg a komikat :)) Sietek :D

    VálaszTörlés
  7. Szia! Imádom. Csak így tovább. Hoztam neked egy kis meglepetést. :)
    http://ltbaka.blogspot.ro/2013/07/1-dijam.html#comment-form

    VálaszTörlés
  8. Jaj , köszönöm :)) De még nagyon új vagyok és nem nagyon tudom hogy háláljam meg és hogy ezt nekem is ki kellene tölteni ??:)

    VálaszTörlés